Hjem / Indsigt / Blæst, storm, og censur

Blæst, storm, og censur

Det er ingen hemmelighed at Dagens Blæser til dels er opkaldt efter Andrew Anglins The Daily Stormer, og vi prøver også til dels at emulere den gode blanding af små, gerne sjove, artikler og til tider mere seriøst indhold. Men en ting vi håber på at kunne lade være med at efterligne er de konstante forsøg på censur.

Domænenavnet er vigtigt for en hjemmeside, vores er for eksempel dagensblæser.net, uden et domænenavn har folk ikke nogen let måde at tilgå din hjemmeside. Så da GoDaddy i August sagde at de ikke længere ville registrator for DS’ domænenavn, da startede en lavine. Man flyttede domænet til Google, men i stedet for at sige at de ikke ville være registrator, gjorde de noget dengang nærmest helt uhørt for et .com domæne: De konfiskerede det. Konfiskation af domæner er normalt forbeholdt for kriminelle der bruger deres hjemmeside til kriminalitet, men Daily Stormer havde ikke gjort noget ulovligt ifølge Amerikansk eller Nigeriansk lov (Anglin er i eksil i Lagos, Nigeria), så ud fra sidens lovlige, om end for sojadrenge ubehagelige, holdninger og ytringer, forsøgte Google at lukke Daily Stormer.

Andrew Anglin og Julens ubestridte fører Julemanden på vej for at give gaver til alle de nationalister der har opført sig pænt i årets forløb.

Siden Googles konfiskation af dailystormer.com, er det åbenbart blevet normalt for domænenavnsautoriteter at konfiskere DS’ hjemmeside. I første omgang gik man på retræte til det “mørke” internet, hvor hjemmesider kun kan tilgås gennem den krypterede TOR browser, men Daily Stormer er i flere omgange af varierende længde kommet tilbage til det almindelige internet med domæner som dailystormer.ru (Rusland) .hk (Hong Kong), .ai (Asien), og .is (Island, men for at forvirre blev det påstået at være Israelsk). Men hver gang har det været det samme, enten har domæneregistratoren eller domæneautoriteten konfiskeret adressen af deres egen vilje, ellers er de blevet bombarderet af kattedamer, sojakarle, og løgnerpressen til de gjorde det.

Ingen borgerrettighedsorganisationer har været ude og beklage denne censur af lovlige holdninger. Ingen af ytringsfrihedens forkæmpere har taget kampen op for Andrew Anglins ret til at ytre sig på sin hjemmeside. Du har ytringsfrihed, men kun så længe du ikke ytrer holdninger der er imod status quo.

Daily Stormer er i skrivende stund blevet smidt af 11 domæner, men er tilgængelig på dailystormer.red og når det domæne også bliver taget er dstormer6em3i4km.onion backup, dog kun via TOR browseren.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

22
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
14 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
LarsLeft_wing_extreeemist_88BalderIngolf GaboldsenBalbo Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Balder
Gæst

dstormer6em3i4km.onion.link/

dstormer6em3i4km.onion backup, dog kun via TOR browseren

???? Som jeg oplever det virker ovenstående link også uden Tor browser og har gjort det siden jeg skrev min artikel på bloggen om Anglin med dette link den 18 september i år.

blog.balder.org/?p=1684

Er der noget jeg har misforstået? Eller er der en anden forklaring?

Lord of the Frogs
Administrator

Hej Balder,

dstormer6em3i4km.onion.link/

Det er ikke en tor-adresse, men en “almindelige” adresse, hvor serveren hedder “onion” og .link er top-level domænet, dstormer6em3i4km er sub-domænet. En tor-adresse indehaver kan bede om at få registeret deres tor-adresse for at gøre den tilgængelige for “almindelige” browsere, læs mere her: onion.link/.

Desuden er den nuværende adresse på det “officielle net” her: dailystormer.red/

Det skal lige tilføjes TOR-organisationen, som administreres af nogle af Guds Udvalgte™️, først ville smide The Dailystormer af TOR-netværket, interessant taget i betragtning TOR tillader børneporno, snuff-film bla. meget andet. De modtog dog så meget tilbageslag og de valgte, sandsynligvis efter advisering fra højere oppe, ikke at smide DS af TOR-netværket, da det ville have udstillet dem fuldstændig.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De udgiver også “The Daily Stormer Weekly” hvor de slår de mest relevante artikler fra ugen op i et PDF dokument.

archive.org/details/TDSWSR

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Andrew Anglin etnisk-nationalist og asiatisk sex-turist!

i.magaimg.net/img/25zk.jpg

Lord of the Frogs
Administrator

Anglin har skrevet et hav af gange om hans rejse til at blive redpilled. De fleste af os har historie.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det ikke kun historie, da det ikke er noget han har lagt bag sig. Men han er også ligeglad med folks holdninger og han ved hans støtter også er ligeglade!

Desuden ændrer det ikke noget på kvaliteten af hans udgivelser. Pånær dem, hvor hvide kvinder for ludere, fordi de går i seng med mænd med andet etnisk ophav.

Men han gør det vel fordi han naturligvis er en mand. Og kvinder gør det fordi de naturligvis bliver påvirket emotionelt og ikke og ikke kan se hvad der er godt for deres eget bedste. Også det ikke så dobbeltmoralsk alligevel?

Left_wing_extreeemist_88
Gæst
Left_wing_extreeemist_88

Kvinder er ludere og skal mobbes fysisk og psykisk på plads. Jeg kan ikke finde belæg for AA dyrker “menneskelig onani” med gooks længere. Det er måske noget du har læst på 8chan, goy?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Han har selv skrevet det, i en eller anden besked til en rabiat-feminist på facebook.

i.magaimg.net/img/25zr.jpg

Og nej jeg fandt debatten om ham på en eller anden NatSoc discord-kanal måske NMRs (???), det kom frem i lyset engang ved årsskiftet 2015-2016.

Der rigtigt der ikke har været mere evidens omkring hans opførsel siden, men mon ikke han bare har sørget for det ikke kommer på sociale-medier mere.

I øjeblikket bor han i Lagos i Nigeria, som er mega-pol for sex-tourisme, tror du selv han er stoppet?
Den dekadente kultur omkring sex-tourisme der er sprunget frem i asien som følge af industrialisering, startede så småt i Afrikanske lande i 90erne og er nu næsten permanent, i de mest succesfulde kapitalstater som Nigeria og Kenya.

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

På det shot bruger han et gammelt billede – jeg formoder det er fra før 2015. De fleste af os har levet et degenereret liberalt liv, før vi tog vores vitaminer, så jeg kan ikke se noget problem. Banger han muds i afrika? Jeg tvivler stærkt på det.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Han er vel en mand, et slag fisse koster 15 kr, tror du han lever i cølibat i Lagos? Og ja der er også hvide kvinder, men de arbejder for NGOer og rør ham ikke med en ild-tang.

Andrew Anglin er forresten heller ikke en arketype, så det klart han har sine fejl, det har alle mennesker.

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Grev Ingolf, havnede du i zoologiskhave med blå nosser og kun 15 kroner på lommen, så parrede du dig med hun gorillaen – for du er vel en mand?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja og sådan opstod AIDS I Danmark, jeg lærte metoden fra Belgiske Congoleseere i 1920erne.

Lord of the Frogs
Administrator

Vi kan ikke vide med 100% det er hans konto og der står intet tid eksempel. Sinead er en skingrende sindssyg dame og det er ærgerligt Kyle Hunt blev indblandet med hende, da han var knivskarp, men mistede jordforbindelsen efter han mødte hende.

Der er temmelig voldsomme COINTELPRO kampagner der kører pt. for at miskreditere diverse pro-Hvide stemmer. Hvad jeg ikke har set af crap, så meget skal tages med mange forbehold.

Igen vil jeg påpege Anglin har skrevet om det flere gange. Han er en übertroll, hans strategi er at være så overdrevet edgy for derigennem at flytte Overton vinduet. Det er lykkes temmelig godt må det siges.

Når det er sagt så er jeg selv en kende træt af de samme triader han kommer med, da jeg har forstået budskabet, mange har dog ikke forstået det.

Hans artikler om kvinder kommer af at mænd er blevet så feminiseret at de ikke tør hævde sig selv overfor kvinder og det er en af grundene til vi er havnet i denne suppedas. Det er ekstremt, ja, nogle tager hans ord bogstaveligt, hvad er at forvente, men det virker.

Og du må squ ikke tage hans ord om han bor i Lagos bogstaveligt…

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Angling er udentvivl en troll, der godt kan lide alle de misforståelser, der er omkring ham bliver holdt i live. Det skaber opmærksomhed også selvom den er negativ, uden for hans eget spektrum.

Og jeg ved ikke med Lagos, CNN sagde han boede der, efter der var en sag med en advokat der ikke kunne finde ham. Det har han ikke sagt fra overfor, indtil videre.

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

The case Sinead. Suk, hun er ellers et kønt eksemplar. Men hun lider ikke bare af kællinge-hysteri, hun er diagnosticeret skør, lol. Apropos avl, prøv tænk at få et kul unger med sådan én. Jesus!

Balbo
Gæst
Balbo

100 på han har nogle dæmoniske mulatbørn i Thailand.
Når alt kommer til alt, er han ikke det edgy racistiske geni som i tror.
twitter.com/WillisSusan4/status/924871139351863296

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Wooooo, mere stressonani fra (((8chan))).

Balbo
Gæst
Balbo

Ha!
All aboard the boomer train doot doot.

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Sure, (((Balbo)))

Balder
Gæst

Tak for forklaringerne om onionlinket.

Om alle disse moralske spørgsmål; jeg synes det er alt for tidligt i udviklingen at gå til ekstremerne med krav om moralsk uangribelighed og nær hellig livsvandel; det ligner jo en tro kopi af det som Kirken gjorde i århundreder. Ved at promovere unaturlige moralistiske forestillinger om synd og helvede, jomfruelighed og puritanisme, var Kirken faktisk med til at hjælpe infiltratorernes dagsordener igennem. Folk som Brandes begyndte med at angribe Kirken, og samfundsmoralen, og fik en del opbakning, fordi selvtænkende folk med rette længe havde været træt af kirkediktaturet.

Alt det moralske hårsplitteri og ensrettet tænkning var ikke en del af vores oprindelige kultur men er en plage påført os af Kristendommen, men der er en del folk på højrefløjen som mener at tilbage altid er vejen frem. Nationalsocialisme i sin gamle tyske form er for tæt på både den totalitære kristendom og kommunismen for min smag. Som Hitler også selv bedyrede var det en ideologi for Tyskere. Jeg tror på at Nordboerne var et mere muntert folkeslag, men for de nutidige hjernevaskede Svenskere er der ikke nogen vej udenom Natiomnalsocialismen; det svarer jo næsten til alt hvad de har lært, nu blot med andre fortegn.

Men man kan få meget tid til at gå med at skændes om huden inden bjørnen overhoved er skudt.

For mig er det der betyder noget, hvor meget man gør for sagen efter bedste egen samvittighed, om de så har de helt rigtige meninger eller onanerer for ofte til asiatisk porno eller sågar boller en luder en gang i mellem, det kan altså ikke hidse mig op. Hvis nationalisme nogensinde skal blive en folkelig bevægelse så skal vi som begyndelse acceptere folk som de er. i kommer fra et morads som er blevet skabt igennem de sidste 50 år, man kan ikke forvente at folk i massevis omlægger deres livsstil eller undertrykker deres fetisher.

“Vi” er ikke en sekt eller en organisation, vi bør se praktisk på tingene. Hvis der skal en homo til at forklare kvinderne at feministerne og Islam er lige med råddenskab, hvorfor skal jeg begynde at bekrige homoen eller dem som gider høre på ham.

Jeg kan være ligeglad med hvad Alex Jones egentlige agenda er, samt at han ikke vil snakke om Jøder, når jeg samtidig forstår og fornemmer at han har ført flere folk på sporet af det jødiske spørgsmål end David Duke og undertegnede tilsammen. Hvad Jones ikke selv siger er der jo nogen i kommentatorsporet der gør. Osv osv.

Vi er på vej op fra ajlebrønden op til overfladen, man skal ikke forvente at vi bliver renvaskede Engle ved et fingerknips.

Lars
Gæst
Lars

helt enig

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Balder, din boomer 😉 Jeg syne netop styrken ved det nye “højre” er de radikal løsningsforslag. Vi er ikke bare kristiske og konserverende. Alt er råddent i vores omgivelser – og i os selv. Forandringen starter med os selv.