Hjem / Verden / Twitters terrorrotter skaber endnu en lysende martyr

Twitters terrorrotter skaber endnu en lysende martyr

Der var engang en ung, energisk tegner alle holdte af. Kvinderne elskede ham, mændene ville være som ham. Hans navn var Boatsinker. Men dem hvis forbrydelser og samfundsundergravende virksomhed han spiddede, jøderne som Vesten spiller vært for, havde sat kløerne i Twitter-sojadirektøren Jack Dorsey og hans platform som hidtil var for ubegrænset ytringsfrihed, blev på kort tid til et terrorvælde, hvor alle hvide som ikke bukkede og skrabede for jødernes globalistiske, multikulturelle dagsorden skulle fjernes per dekret fra terrorgruppen ADL. 

Deres regel nummer et er, at hvis goyim ved besked så luk det ned. Det gjorde de med darlingen Boatsinker. 

Han vendte tilbage som den ydmyge memekreatør JaySlayer8ty8, og fortsatte sit virke med at gøre moderate indvendinger mod blandt andet jøder og andres arbejde for at fylde vore lande med skadeligt biologisk overskudsaffald fra ikke-europæiske lande samt deres besudlen og nedbrydning af vores kultur, religion, sprog og etniske enhed. 

Efter dem 18. december, som var Twitters dato for implementering af operation Oy Vey, Shut It Down, hvor de herefter monitorerede brugernes adfærd på nettet og gjorde besøg på “forbudte” sider til shoahgrundlag, så blev JaySlayer8ty8 igen udsat for hetz fra ADLs rottehær og måtte skifte navn til HeWhomstSinks, da JaySlayer8ty8 var dømt ulovlig uden appel. Men knap et døgn gik inden de gik full shekels og myrdede kontoen uden begrundelse. Shut. It. Down.

Jeg kan derfor blot spekulere over hvad der udløste jødernes blodtørst.

Var det fordi jeg identificerede mig som mikroovn med High Power Level? (link ikke tilgængeligt; tak Shlomo)

Var det fordi jeg citerede et tweet der korrekt nævnte det ubekvemme faktum at 85-90% af de udlændinge som hjalp det kommunistiske terrorvælde i Kina til magten var jøder?

Var det fordi jeg ønskede alle en glædelig jul på nær de utallige negere som chikanerer turister hver dag, minut for minut, time for time på populære feriedestinationer?

Disse svar får vi aldrig for (((ADLs))) terrorvælde er ikke en åben proces, men en kujonagtig krig fra en magtfuld, ondskabsfuld kræftsvulst af en stamme mod modige dissidenter, som trods svære odds går til kamp mod alle der hindrer os i at sikre eksistensen for vore folk og en fremtid for hvide børn. De ved at vi ved. Og vi glemmer ikke. De kan prøve at knuse os, som forventet med beskidte midler. Historien gentager sig som bekendt. Men jo mere de hakker på hvide og søger at udslette os, des mere sikkert er det at modsvaret bliver værst for dem selv.

Mod sejr! Og følg mig på gab….: @boatsinker 🙂

Obligatorisk: tryk æææææfff for respægd.. 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Danish GoyIngolf GaboldsenEric KreutzmannClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

æf

Ingolf Gaboldsen
Skribent

F

Ingolf Gaboldsen
Skribent

ADLs allierede i kampen mod “had” SPLC har en hatetracker til twitter, ifølge dem er #MerryChristmas far-right “hate-speech” så ja, det ikke til at vide hvad du fik suspenderet din konto for.

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

øf!