Identitetløs Identitetskamp

Spred kærligheden

Jeg havde for nyligt fornøjelsen at lytte til et interview med en repræsentant for en ny og spændende højrefløjbevægelse. Repræsentanten gjorde det godt selv om løgnepressen gjorde hvad den kunne for at misrepræsentere og lede ud på irrelevante sidespor. Alt i alt gik det godt og jeg giver repræsentanten en bedømmelse på 88 ud af 14 jødekager. Tillykke Lord Lolland.

For nyligere lyttede jeg til et andet interview, der var værre. Personen der blev interviewet skulle repræsentere en ny ungdomsbevægelse, der handler om identitet, men jeg blev efterladt undrende og mange spørgsmål. Den identitære bevægelses politiske mål vil og kan jeg ikke kommentere i store detaljer, for der blev ikke rigtig sagt noget af substans. Det jeg kan rose er at man peger på faldende fødselsrater som et problem, men derudover er der ikke noget nyt at hente.

Man er træt af islam og at indvandrere ikke tilpasser sig. Man vil gerne bevare dansk kultur. De problematiske og uassimilerede elementer i samfundet er problematiske, men man vil ikke rigtig gøre noget ved det ud over at være ked af det. Hvis nu bare at de problematiske elementer ikke var kommet i så store mængder, kunne man måske integrere dem. Ak. Hvis det ikke var fordi jeg fik at vide at det var en ny bevægelse, ville jeg tro at det var en DFU repræsentant, der blev interviewet om sit parti.

Hvis det er alt hvad den identære bevægelse vil, bør I virkelig melde jer ind i DFU. De har mange flere ressourcer og kan holde en masse fede fester, hvor I kan brokke jer over at Abdullah ikke vil spise svinekød og lade sin søn Mohammad al-Bumfuck gifte sig med en dansk pige.

Nu til det næste problem: Repræsentanten. Hver gang man vil sælge et budskab eller et produkt, skal man overveje hvem salgsmanden er. Mine NEET assistenter arbejede på højdrift på at finde ud af hvem, der gemte sig bag det danske navn Aurelija Aniulyte og resultatet var AMAZEBALLS.

“PURE 100% DANISH PHENOTYPE – Aurelija Aniulyte”

”HOL’ UP!” hører jeg en identitær sige så hurtigt at en soja falafel falder ud af munden på ham, ”Siger du at man skal bedømme en person på sit udseende eller navn?”. Nej, det gør jeg rent faktisk ikke, for jeg er meget tolerant, men lad mig lave en sammenligning.

”Vi har fundet den gennemsnitlige soja dreng i år 2050 OG DET ER SMUKT.”

Det her er Bob. Han vil fortælle dig om hvordan man hurtigt og effektivt taber vægt. Ville du, kære læser, være interesseret i at købe Bobs e-bog for KUN 9,99 $? Hvis du ikke har sniffet din blå hårfarve er svaret nok ”Nej”. Godt. Fortæl mig så hvordan Aurelija Aniulyte er en god repræsentant for dansk identitet eller danske værdier. Det har vel tidligst i 90’erne og 00’erne at rebelske børn farvede deres hår blåt og det er aldrig blevet en dansk tradition eller værdi. Der bliver af den kære repræsentant sendt signaler, der siger at det her kun er en ungdomsfase. Hr og fru Jensen vil ikke se på hende og tro at hun har noget værdifuldt at sige om noget som helst. Deres søn Jens Jensen, som den identitære bevægelse angiveligt henvender sig til, vil kaste et blik på hende og kategorisere hende som en SJW, kattedame, skør feminist eller en blanding deraf. Er det bizarre udseende og den opmærksomhed det giver mere vigtigt end egentlige resultater?

Til sidst er jeg nødt til at kommentere på repræsentantens litauiske rødder. Jeg hader ikke litauere, faktisk respekterer jeg dem og ser dem som et brødrefolk. Jeg synes dog at det er patetisk at en litauer vælger at LARPe som dansker. Hvorfor ikke identificere sig som og elske det du allerede er? Fordi hun er hvid er det selvfølgelig mindre patetisk end når hvide amerikanere faktisk bliver ledere i afroamerikanske bevægelser, men det sender alligevel dårlige signaler.

”Hello fellow people of African descent.”

Hvis hun elsker Danmark kan hun hjælpe fra bag scenerne. At give udlændinge positioner i kulturelle bevægelser har det med at lede til universalistisk politik. Hvis man elsker sit eget folk vil man prøve at beskytte dem i det fremmede land. F. eks. kunne man modsætte sig at der kun findes ét officielt sprog eller promovere projekter, der fortæller de indfødte hvor meget de minder om indvandrerne. Måske kunne man endda starte en myte om at det er en styrke og berigelse at importere enorme mængder fremmede, også selv om det forandrer landets kultur.

Hvis man ikke elsker eller i det mindste har en præference for sit eget folk, har man en forstyrret personlighed, der bare identificerer sig med hvad føles rart. Denne personlighed vil ikke beskytte sin nye bopæl når det ikke er rart. Se f. eks. uviljen til at komme med en løsning på det problem at der allerede er tusindvis af fjendtlige muslimer i landet. Hvis man sender dem hjem er problemet løst, men det er kontroversielt og derfor er Aurelija bare ked af at de er kommet hertil. For hende er Danmark måske kun en midlertidig bopæl og derfor er det ligegyldigt om problemet løses. For ægte nationalister, der ikke vil opgive Danmark er det højeste prioritet at få sendt de mest anti-danske parasitter ud.

Til sidst vil jeg sige at jeg egentlig ikke er fjendtlig stemt over for den identitære bevægelse. Jeg tror at de har hjertet det rigtige sted og vil noget godt, men som jeg ser det begår de fejl. Jeg har heller ikke sat mig alt for meget ind i deres program og det her har mest været en første reaktion på interviewet i P1 Orientering.

Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Lars
Gæst
Lars

Tre ting:

1. Jeg hørte også interviewet og havde nøjagtig samme konklusion som dig.

2. En fortid som blå-håret ‘My little Pony’ freak, er efter min mening et karaktertræk man finder hos mennesker der er villige til at tage skridtet fuldt ud. Det skridt kan nu tages i en anden retning -fuldt ud.

3. Det faktum at hun ikke er dansk, ser jeg som en fordel. Formålet med vores (gigantiske og glorværdige) organisation, adskiller sig jo netop fra ‘frikadellerne’, fordi den handler om race og ikke om noget menneskeskabt som en nation.

Hvid_Russer
Gæst
Hvid_Russer

Nuke Litauen

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Generation Identitær er en flok kikes i forklædning! De tør ikke gå skridtet videre og nævne at jøder var de største eksponenter for multikulturalismen i medierne i 60erne, undergravede uddannelses systemet og lagde planen for EU’s masseimmigration. Man officielt afstand fra anti-semitisme og udelukker gerne folk fra gruppen pga. ”wrongthink” ligesom det sker i resten samfundet, når man stiller spørgsmål omkring (((Zionisme))). Og deres latterlige forsøg på kopi af alt-right kultur, skal man ikke lade sig narre af. At vi ser dem kopiere fashwave, memes, fester med (((Lauren Southern))), danser som bøsser og har nogle edgy referencer til Deus Vult… Læs mere »
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Blev nød til at rette den her formulering…

Fordi der er intet nyt under overfladen, det præcis det samme som (((Naser Khader))) og (((Søren Espersen))) når de f.eks. peger på re-immigration af flygtninge!

Lars
Gæst
Lars

og hvad har du så gjort? altså ud over at skrive lange kommentare med et pseudonym?

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Jeg venter på vores del af fløjen får momentum, men hvis man blot vil pege fingre af hinanden, så det blive nok svært at få organiseret. Kommer du og beskytter mig her i Nordvest når jeg begynder at skrive om tingene med mit rigtige navn? Og lad mig høre hvorfor skulle jeg støtte en organisation der lukker mig ude ligeså snart jeg sætter spørgsmålstegn og kalder mig anti-semit, blot fordi jeg undrer mig over hvorfor Rothschild Bank er rådgiver for vores Nationalbank, rådgiver for finansministeret ved Dong-salg, som bliver solgt til Goldman-Sachs eller spørger indtil hvorfor der er danske politikkere… Læs mere »
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

vildt! Jeg bor også i Kbh NordVest

Ingolf Gaboldsen
Skribent

i fuglekvarteret?

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

ja 🙂

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Så må vi lige sige hilse på hinanden.

Johannes V. Jensen
Gæst
Johannes V. Jensen

Jeg forventer en pool party gruppe i det hippe 2400, okay!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja enormt “hipt”

http://i.magaimg.net/img/27mo.jpg

Hvid_spejder
Gæst
Hvid_spejder

Har vi endelig fået vores fløjs NAZI maskot?! En B-A-S-E-D litauer. Heil Aurelija Aniulyte!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Her er et interviewet som jeg beskrev!

https://www.youtube.com/watch?v=wpPv6cryX7I

Claus Boatsinker
Redaktør

God artikel. Jeg vil some grundsten for en Løsning(TM) altid have at danskernes eksistens erkendes, at dette folks ret til Danmark anerkendes og at deres overlevelse og trivsel står over alle andres krav i Danmark. At have udlændinge som kransekagefigurer i såkaldt nationale foretagender er som hovedregel patetisk og kontraproduktivt.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De paneuropæiske og deres kulturbeskyttelse går på at oprette et nuværende “liberale”-udgangspunkt.

Buzzwords uden substans.

Frau Braun
Gæst
Frau Braun

Mit take på det her:
En flok anonyme beta-cucks, der aldrig får udrettet noget sidder og klynker, mens en fucking pige står frem med sit navn og går på gaden.

HVor fucking meget soja æder I lige? Det er jo mega-cucked 😀

Lord Lolland
Redaktør

Det er markant mere risikofyldt at gå ud med klare nationale holdninger der går direkte imod status quo, end det er at være endnu en stemme der gerne vil have indvandrene til at komme lidt langsommere og spise nogle flere frikadeller.

Frau Braun
Gæst
Frau Braun

Du er jo bare en kujon.

Lord Lolland
Redaktør

Så vidt jeg kan se er de eneste der kunne få noget ud af at jeg stod frem med navn og billede er Redox og antifa som så ville kunne chikanere mig i virkeligheden. Jeg har intet at vinde ved selv at give dem det.

Ring du op til Afa eller redox og fortæl dem du er en racist og at du gerne vil have hjemmebesøg af en flok marxistiske volds-narkomaner, eller du er måske også en kujon?

Frau Braun
Gæst
Frau Braun

Seriously though. NMR står da frem med hvem de er. De har modet. Hvorfor er I bange?

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

hedder du Frau Braun rigtigt?

Frau Braun
Gæst
Frau Braun

Næ, men jeg skriver så heller ikke anonyme artikler om andre, der står frem med navn og ansigt og tager en reel risiko. Hvis jeg gjorde det, ville jeg jo være en megacuck.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

nej du skriver anonyme kommentare, hvor du klager over folk der skriver anonyme artikler.

Johannes V. Jensen
Gæst
Johannes V. Jensen

Tror du sammenblander begreberne virgin og cuck, ‘Fru Brun’. Identitær står frem med navn og ansigt – og respekt for det – men det de så siger er allerede politisk mainstream. Altså risikerer de nul og niks. Deres ‘chad level’ er på niveau med Martin Henriksens – og hvor cucked er det ikke lige.

#hilsejer

Dolfa Elhirt
Gæst
Dolfa Elhirt

Hvem er NMR ?

Frau Braun
Gæst
Frau Braun

Nordiska Motståndsrörelsen. Nordfront. Skandinavisk bevægelse, som er størst i Sverige og ikke så store her. Måske fordi de fleste har det som Lolland.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvem fra NMR står frem i Danmark? Hvad laver de andet end sticker-aktivisme som alle de andre ungdomspartier og Generation Identitær? Alle artikler på Nordfront.dk er skrevet af “Redaktionen” eller dem fra Sverige, som har sit på det tørre.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

hvad mener du med at de har sit på det tørre?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mange af hovedpersonerne i svenske NMR lever i et “beskyttet samfund” hvor de kan stole på alle i nærheden. Deres situation på arbejdsmarkedet, så de kan leve ordenligt, har de også afklaret.

Du kan høre interview med en fra den danske bevægelse, hvor han kommer ind på svenske forhold her.

https://www.youtube.com/watch?v=j4rpxuqqMmU

Dette kan afstedkomme i Sverige fordi de har været langt bedre til at organisere sig historisk, men også fordi forholdene i Sverige er mange gange værre end i Danmark.

Eric Kreutzmann
Skribent

“Oy vey, drenge, stå frem offentligt, så I aldrig kommer til at kunne få et arbejde!”
t. arisk skjoldmø

Mimer
Gæst
Mimer
Der er intet jeg har hørt hende sige, der ikke lige så godt kunne være kommet fra DFU eller moderpartiet, der er det næststørste i Folketinget. Medierne kan måske ikke lide det, men ting som at deportere kriminelle indvandrere har stor opbakning i befolkningen. Hvis deres program blev gennemført ville Danmark sandsynligvis blive bedre end det er nu, men som sagt går det ikke langt nok. Grunden til at vi er anonyme er temmelig åbenlys. Det vi mener er ofte strafbart ifølge racismeparagraffen og ellers er der en masse venstre-anarkister, der gerne vil begå hærværk og vold imod nationalister. Lige… Læs mere »
Balder
Gæst
Jeg mener at så godt som alle som kalder sig “identitære” i virkeligheden er biologisk og racerealistisk orienteret, muligvis med små afvigelser som f.eks. lidt mere tolerance overfor racefremmede ægtefæller, børn og adoptivbørn: racisme med et menneskeligt ansigt. Måske dels som modsvar mod nogle efter deres mening for kategoriske / fundamentalistiske ideologer som drømmer om total “racerenhed”. De Identitære har deres udspring i lande med meget strenge racismeparagraffer og udbredt forfølgelse med høje strafferammer. Set i det perspektiv er “identitarismen” et logisk valg; det inkluderer racetænkning men på en lidt mere “acceptabel måde”, som også vil gøre det bedre forståeligt… Læs mere »