Hjem / Radio / Nordens Grænse Afsnit 30 – Interview med Retten til Liv + BONUSKOMMENTAR – KLIK HER!

Nordens Grænse Afsnit 30 – Interview med Retten til Liv + BONUSKOMMENTAR – KLIK HER!

Landssekretær Ellen Højlund Wibe fra organisationen Retten til Liv gæster her Nordens Grænse for at diskutere emnet abort.

youtu.be/gOV0YpQNa6c

 

BONUSKOMMENTAR:

Jeg vil gerne kort knytte et par ord til Ellen Højlund Wibes holdninger, som jeg i det store hele er enige med hende i. Dog skinner det igennem at hendes udgangspunkt udelukkende er af religiøs karakter, og ikke er bundet hvad der tjener folket bedst. Blandt andet at de invaderende tredjeversensvæsener skulle være nødvendige, eftersom vi har en lav fødselsrate, er jo det rene sludder. Uanset om vi i en periode mindskes kraftigt i antal, vil vores samfund jo kun skades ved at oversvømmes af somaliere, pakistanere og lignende forfærdelige skabninger. Yderligere er hendes tanker omkring at det skulle være fundamentalt sundt at have mangfoldighed i forhold til at føde stærkt evnesvage eller voldsomt handicappede børn, ikke noget jeg kan se det rationelle i. Man kan i et vist omfang sortere lidelsesfulde eksistenser fra på et tidligt stadie, og det er selvfølgelig en ærgelig situation. Men det skal være muligt og tilskyndes i nogle tilfælde.

Videre kan man konstatere at blandt vore egne kriminelle elementer, er det de dummeste som er kronisk kriminelle. Således kan man uden at begå fosterdrab, have frivillig sterilisering som et tilbud til Benny Brækjern, samt tilskynde til at højintelligente danskere formerer sig mere end dem som utvivlsomt vil føde fremtidens samfundsbyrder. Igen: uden at begå fosterdrab. Således med en systematisk indsats ville man på sigt kunne hæve gennemsnitsintelligensen i befolkningen, og nedbringe kriminaliteten og således få et sundere og mere produktivt samfund. At have det som princip at alle er lige meget værd i mangfoldighedens navn, er det tydelige afsavn af at have folkets bedste som sin ledetråd.

Mine ønsker er at vi får et familievenligt samfund, at skøgeopførsel gøres socialt uacceptabelt, at ægteskabet igen ophøjes til noget ganske særligt, at adgangen til prævention mindskes i høj grad og at fosterdrab ulovliggøres andet end i ganske få tilfælde. I det omfang at Retten til Liv arbejder for dette, ønsker jeg dem held og lykke.

Abortlæge efter veloverstået barnemord.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Apropos skøgeopførsel, så har det forfærdlige konsekvenser!

Kvinder har siden 50erne fået flere og flere sex-partnere som har ført til flere og flere uønsketbørn, som har ført til en sindsyg abortpolitik. Men har også haft indvirkning på andre ting i samme periode, normen gået væk fra kernefamilien, skilsmisser er normalen, omfanget af seksualsygdomme et eksploderet og kvinder er blevet mere og mere depressive.

i.magaimg.net/img/27ys.jpg

Mænd oplever også problemer seksuelt sædkvaliteten er faldene pga forskellige faktorer og det store forbrug af porno har en seriøst effekt på psyken hos mange.