Hjem / Indsigt / På solskinsferie med Bobo fra Gambia

På solskinsferie med Bobo fra Gambia

Nordeuropæere elsker charterferier. Dejlige solskinstimer, mad man kender og noget der minder om paradis i gåafstand fra ens yderst komfortable hotel. En lille bonus som opfindelsen af jetmotoren gav os kuldeudsatte nordboere.

Men lidt hjemligt er det desværre blevet sydpå, for nu skal man også der betale en skyhøj perleskat. Dette skyldes ikke bare den orkestrerede migrantinvasion fra 2015 – 20XX, men også den generelle ligegyldighed og bundløse stupiditet fra turistlandenes myndigheder. Jeg husker allerede i 1999 at strandnegerpestilensen var en ting på Gran Canaria. Ikke så slemt som i dag, men allerede der blev de ikke opsamlet med deres plastik-Rolex og smidt i brummen eller straksudvist. Det er dumt. Meget dumt.

Når ens primære indkomst og eksistensgrundlag er turistshekels, så bør ens hovedinteresse være, at disse livsvigtige turister ikke udsættes for konstant chikane fra hjernedøde negere, der hvor turisterne primært opholder sig. Ikke desto mindre, når man er på stranden i Italien, på Tenerife eller andre turistfælder, så plages man konstant af en evig strøm af fæle negere (og i mindre grad asiater, men de slipper for fokus denne gang), som vil sælge solbriller, kopiure, kopitasker, håndklæder eller flette din datters hår. Der er ingen fristeder at finde:

-På stranden er det flere gange i minuttet at disse afrikaparasitter har frit lejde til konstant at vifte deres kinesiske lort foran dig, mens man tydeligt og aggressivt fortæller dem at de skal gå væk.

-Langs vandet hvor butikker og spisesteder forefindes kilometer efter kilometer, står Sorte Sambo overalt og fjerner den sidste rest af ferieidyl. Man kan prøve at zig-zagge udenom den kulfarvede pest, men det er skønne spildte kræfter.

-Når du sidder på restaurant og spiser ved et udendørsbord, går disse usmagelige udyr fra Afrika rundt ved bordene, mens du spiser en ellers god bøf med kniv og gaffel, og forsøger at afsætte hvad deres domptør har stukket dem i sækken af kinesisk affald. Det samme gør sig naturligvis gældende på alle udskænkningssteder. Nogen nævnte at det ville være bedst, hvis man adskilte disse sælgeres hoveder fra deres kroppe med en blød smørkniv. Jeg tager på Dagens Blæsers vegne afstand fra sådanne metoder. En hårdhændet deportation må være nok.

Vi havde været på min feriedestination i under to timer inden nogle afrikanere også tilbød os at købe narkotika, så de mere klassiske indvandrerbrancher vedligeholdes også. Godt gået, Bobo.

Hvem bærer skylden?

Her vil jeg faktisk kun give afrikaneren 5% af ansvaret. Negeren er som et barn. Han har en utrolig lav intelligens, han føler ingen skam eller skyld og han forstår ikke de uskrevne regler for god opførsel som præger europæisk civilisation. Negerplagen kan løses på et par dage med organiseret opsamling og deportation. Der er masser af politi på f.eks. Tenerife og de kan fjernes ganske enkelt.

Nej, det er den totale passivitet der er problemet. Til eksempel de handelsdrivende som lader negrene gå rundt på restauranterne. Der er et mylder af tjenere og andet personale, som let kunne fjerne dem og sikre deres kunder et måltid i fred og ro. Det skete ikke en eneste gang på et eneste spisested. I havet med dem.

Det er sikkert sådan at hvis politiet opsamlede dem, så ville man ikke kunne komme af med dette illegale affald grundet regler, EU-direktiver og konventioner, så man ser i stedet passivt til. Men er der noget pres fra de lokale myndigheder eller politi? Presser de deres regering til at få stoppet negerpøbelens destruktive turistchikane? Jeg så ingen tegn på den mindste vilje til indgriben overhovedet. Ingen politibiler med negere på bagsædet, intet restaurationspersonale som i selvtægt kastede disse udyr i havet eller satte deres sorte hoveder på grillen. Kun passivitet. De kunne sagtens lave nogle lejre i bjergene, hvor man kunne opmagasinere de sorte djævle, indtil en permanent løsning blev fundet. Men man gør intet.

Hold dine kattedamer i kort snor. De er i sig selv et skadedyr.

At kattedamer indtil de bliver stoppet altid vil give en tiggerneger penge er et faktum. De er vores problem og vores skam. Men vi kan undlade at besøge disse steder igen. Det er dog ikke noget der reelt vil ske da Palle Bodegavom, som blot vil have solkin, mens han pulser sine daglige 40 Skjold, ikke ser det som en væsentlig faktor til vantrivsel i den tid hvor hans all inclusive uge skal tilbringes. Ærgeligt! Men som nationalist skal man ikke længere have håb om at kunne slippe for multikultur på sin ferie. Jeg håber at opleve en hvid ferie blandt hvide mennesker, men det er ikke at finde sydpå. Hvem vil med til Bukarest?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Du glemmer helt at adressere de fedladne middelaldrene kvinder i 50erne, da ikke kan få sex andre steder og udnytter charter-rejserne til Sydeuropa og NordAfrika, som det var en tur til Pattaya i Thailand. Hvem vil ikke gerne have en “Latino-lover” eller en “Beachboy”!.

www.dr.dk/nyheder/udland/danske-kvinder-paa-sexferie-i-u-lande

Når kvinder køber sig til romantik

www.dailymail.co.uk/femail/article-2401788/Sex-tourism-Meet-middle-aged-middle-class-women-Britains-female-sex-tourists.html

Hvis det var mænd, var det selvfølgelig blevet dømt. Men dagspressen herhjemme ser anderledes på det med Kvinder, bare se har for 9 år siden da omfanget af problemet for første gang blev aktuelt i Danmark.

sol.dk/debat/er-kvindelig-sexturisme-ok

Man har tilmed opfundet begreber som “Transaktionelle seksuelle forhold”, der skal undskylde kvindernes adfærd og betyder at så længe de gaver man giver, ikke påvirker livs kår for den man modtager sex fra, så det åbenbart i orden.

www.soc.ku.dk/instituttet/nyheder/Projektbeskrivelse.pdf