Hjem / Verden / Lyst til lister

Lyst til lister

Er du træt af nyhedssider, blogs og andet internetlæsemateriale med en konstant anti-hvid dagsorden? Er den umaskerede (((propaganda))) som fortæller dig, at du skal få færre børn for miljøets skyld, have affærer (helst med en racefremmed), føle skam for påståede medfødte privilegier og som sår tvivl om selve din identitets eksistens ved at være trættende? Venter du på Rebets Dag(TM) og mangler kvalitetsmateriale på niveau med Dagens Blæser?

Er du samtidig glad for formatet listicle?

Så har vi her på Dagens Blæser en forsinket julegave til dig i form af siden buzzfash.com som bryder normen med at sprede had mod hvide og i stedet på humoristisk vis retter disse følelser i mere konstruktive retninger!

Med spiddende perler i listeform, bliver vores klovneverden og det der definerer den udstillet på mesterlig vis, samtidig med at vores egne positive gerninger får et velfortjent udstillingsvindue, f.eks. med listerne 8 Memeworthy Heebs of 2017, 33 Things Black People Have Been Ruining for Ever og 9 Glorious Times White People Pranked Jewry.

Der er masser at se, så giv vores venner på BuzzFash et besøg som officielt modtager Dagens Blæsers kvalitetsstempel. Godt nytår!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

apropo cute babies, hold da op en træls nytårstale dronningen kom med der. Kernefamilien er i opløsning ja, men det er sgu da ikke noget majestæten skal legitimere.
Ja jeg vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle udgyde min galde… Øv!

men godt nytår alligevel 🙂