Hjem / Indsigt / Beleljlig uro i Iran

Beleljlig uro i Iran

Zombiegoyim 2001: De fucking perkere i Mellemøsten skal bare fucking dø allesammen, fuck de klamme ørkenrotter! Jeg håber Israel dræber alle arabere!

JWoke 2017: Må Iran og shiaalliancen få total regional overmagt og udmanøvrere den zionistiske terrorstat og dens sunni-lakajer.

Lad os konstatere at det er meget belejligt at efter Israel og diverse sunnistaters totale nederlag i Syrien, hvor de med ISIS, FSA, Al Nusra, samt Abdul fra Valby og titusind andre muggirotter fra Europa, forsøgte at vælte Assads helteregime, ud af det blå får “spontane demonstrationer” mod fødevarepriser og andre utilfredshedsskabende forhold. Et utroligt tilfælde! Med fine skilte trykt med engelske slogans rettet mod de (((internationale medier))).

Internationale medier som f.eks. CNN, NBC eller New York Times

Det er en skabelon som er brugt før af Israel og dets ZOG-dukker, herunder Danmark og USA, til at notere sig disse pludselige protester, fremtrylle pludseligt væbnede militser og derefter fordømme regeringssvar på disse voldelige protester. I Libyen og Syriens tilfælde var det pinligt åbenlyst at Clinton og Thornings krigsliderlighed ikke skyldtes kærlighed til de stakkels civile demonstranter, men at man ville gennemføre strategiske regimeudskiftninger og skabe svage, ustabile stater i Israels nærhed, i linje med de udtalte (((neokonservative))) mål for den amerikanske udenrigspolitik som på mirakuløs vis blev mulig efter 11. september 2001.

Hver gang, hver evig eneste gang, vi ser disse uromagere dukke op, det være sig i Ukraine, Tunesien, Egypten, Syrien, Iran (2009) eller andre steder, hvor USA og/eller Israel har høner de ensidigt vil plukke, så kan det efterfølgende afsløres og dokumenteres at f.eks. CIA, Mossad, Soros eller EU har stået bag. Disse organisationer, regeringerne der står bag og mediefolkene der har været villige budbringere af det falske, krigsivrige narrativ, har ikke været stillet til ansvar for de hundredtusinde af døde som fulgte. På klovneplaneten Jorden bliver helte til krigsforbrydere og krigsforbrydere til generalsekretærer for NATO.

Jeg tror ikke de lykkes med deres nye Iran-projekt. Skulle de mod forventning få startet alle kriges moder, da åben krig med Iran ville bringe særdeles mange aktører på banen på verdensplan, så er den jødiske elites magt tydeligvis grænseløs. Jeg tvivler på det sker. Var Clinton blevet præsident ville alt være muligt, men trods Trumps komplet stupide udtalelser omkring Iran værende ansvarlig for hovedfinansieringen af terror (lol), så bliver det nok ved retorikken, og for Irans vedkommende kan de forhåbentlig håndtere disse formentlig orkestrerede provokationer uden det store besvær. Man kan sige hvad man vil om præstestyrets restriktive politikker, men ville iranerne være bedre stillet med vort degenererede, homoplagede, multikulturelle skøgeparadis og dets (((vestlige værdier)))? Det er ikke noget jeg ønsker for dem, det er ganske vist.

Det siger sig selv, at selv om vi tillader os at analysere situationen, så skal Danmark selvfølgelig ikke indblandes på noget plan, udover i bedste fald at sende alle involverede parters borgere i Danmark (sunnier, shiaer og jøder) hjem til Mellemøsten og lade os blive fri for dem.

Men kommer krigen, så er vi som popcornsspisere Team Shia, Team Hezbollah, Team… Rana Harbi.

Må døden møde dine fjender, toots.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLars AgerbækEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

USA og Israel snakkede sammen i starten af december, her aftalte man ny Iran-strategi mellem landende.

www.haaretz.com/israel-news/1.831853

www.axios.com/scoop-u-s-and-israel-reach-joint-plan-to-counter-iran-2520518565.html

Yderligere økonomiske sanktioner mod landet i 2017, har ledt til at befolkningen er er presset.

www.reuters.com/article/us-iran-nuclear-usa/u-s-puts-new-sanctions-on-iran-over-ballistic-missile-program-idUSKBN1A31GQ

Oprøret startede i de Kurdiske provinser, grupperinger i det område har Israels efterretningstjeneste Mossad tidligere sammenarbejdet med pro Kurdiske Mujahadin-gruppe MEK.

www.haaretz.com/israel-news/israel-s-mossad-trained-assassins-of-iran-nuclear-scientists-report-says-1.411945.

Det er sædvanlig US-Israel strategi hvor man støtter dissidenter, som så kan lede til en revolution som kan deres interesser mere spillerum. Vi så det senest i Libyen og Syrien…..

Hvorfor dækker medierne det ikke i denneomgang?

1. Modsat den “grønne revolution” 2009 så er opgøret dennegang ikke støtter af globalister som George Soros, Obama og Clinton. Det er opstået spontan, memoet var ikke blev sendt ud!
Desuden så er fortællingen fra Obamas Administration siden 2009 at det går godt med Iran, man har jo indledt forhandlinger via vennernes National Iranian American Council, siden dengang.

www.businessinsider.com/george-soros-taking-heat-over-ties-to-pro-iranian-group-2009-11?r=US&IR=T&IR=T

2. Kvinder spiller en afgørende rolle i revolutionen, det ypperest symbol på frihed de kan præstere er at smide det dogmatiske Islamiske tørklæde! Men det går jo stærk imod den fortællinger feminister i vesten pt fortæller om dette religiøse klæde, se bare den svenske-regering da de bar på besøg i Iran fornyelig.

comment image

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

den ikke-eksisterende nation Kurdistan er det perfekte påskud til at skabe mere kaos i mellemøsten. Skulle ikke undre mig om vi kommer til at se flere krige for det land og flere flygtninge til Europa som følge deraf.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja jødernes mangeårige sammenarbejde med kurdere over det hele f.eks. også (((Naser Khader))) er velkendt, som var ansat i jødiske Hudson Institute, inden hans comeback Konservative.

De kan altid bruges som et våben til at skal uroligheder.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Naser er da ikke jøde

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Nej man han har hele tiden været anti-Assad og propagandiseret falsummet om kemiskevåbenbrug af den Syriske hær.

Husdson Institute er en jødisk tænketank i New York. Det også der han fik sin Nazi-Islamisme fra.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Nu siger jeg måske noget ret ekstremt, men jeg synes faktisk, at de der jøder er ved at være en lille smule irriterende.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Der er en splittelse imellem jøderne pt. der er de internationalejøder og deres kulturmarxisme som er Obama, Clinton, Soros, Merkel resten af EU.

Også er der de nationalezionister som er rundt omkring Trump inkl. Netanyahu, som ser ud til at ville tage et endeligt opgør i Mellemøsten. Saudi Arabien har også skiftet fokus, den store ceremoni da Trump var i Riyadh var beskrivende, ligesom deres nye sekulære tilgang. Og det var første gang der fløj et fly mellem Israel og SA i 70 år.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

denne krig bliver udkæmpet i(bag?) den amerikanske kongres.
Skulle det lykkes zionisterne at støtte de demokratiske Wahabi islamister, med at befri det undertrykte iranske folk og erstatte deres onde islamistiske diktatur med et demokratisk retssamfund uden masseødelæggelsesvåben, så vil der nok ikke gå mange minutter før ‘Lederen af den frie verden’ endnu engang har skabt fred og fordraglighed i mellemøsten.
Jeg tror at grunden til at det ikke rigtig blev til noget i Syrien, mere skyldtes tøven fra Obamas side(frygt for at gentage Bush’s succes), end noget helteregimes modstand.

og dog. Nu er Rusland jo i Syrien, så mon ikke det har en hvis afskrækkende effekt….