Hjem / Verden / Politi tævet i Paris

Politi tævet i Paris

I en tid hvor alle ønsker hinanden godt nytår, er der en politikvinde i Paris der ikke rigtig lever op til ønskerne. Tidligt nytårs dag blev hun og hendes partner omringet og gennemtævet på patrulje i Champigny-sur-Marne, en del af Paris der sjovt nok huser mange migranter og deres efterkommere. 

“Jamen hvordan er vi sikre på at det var migranter og ikke hvide nationalister der sparkede hende halvt til døde? Det er sikkert bare noget du antager fordi du er racist!”
Der er video af det. I videoen ser man blandt andet en politibil blive vendt på hovedet og en figur i politiuniform liggende på asfalten blive sparket på tur af de adskillige omkringstående eksempler på manglende led mellem menneske og dyr.

Artiklen fortsætter under videoen.

www.youtube.com/watch?v=NKec2wxnoDI

Som det er klart at se er mangfoldighed en styrke. Tænk på hvor svært det ville være at samle så mange forskellige aber til at trampe på en Fransk politikvinde før udskiftningen af Europæere med negere og andet afskum blev normaliseret af løgnermedier og forræderiske politikere!

Jeg vil påpege at i de fleste vestlige lande sænker man gerne fysiske krav til optagelse til politi, brandvæsen og militær for at kunne få flere kvinder igennem uddannelserne i ligestillingens hellige navn, på bekostning af styrkens kvalitet. Så det er ikke utænkeligt at hun faktisk slet ikke var kvalificeret som betjent.

Men om hun var kompetent eller ej, så er sagens kerne at der er hele kvarterer af Europæiske storbyer hvor end ikke politiet kan færdes i fred. Hæren bør sættes ind, og udyrene med familie, venner og eventuelt hvide sympatisører bør fjernes med magt. Om det bliver med passagerfly til hjemlandet eller med togvogn til et krematorium er for mig uinteressant.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om