Hjem / Danmark / Københavns Politi følger censur-regler fra kollegaer i Storbritannien og Tyskland

Københavns Politi følger censur-regler fra kollegaer i Storbritannien og Tyskland

En del danskere har været udsat for at blive lukket ude af sociale medier. Venstrefløjen græder og masserapporterer indlæg, facebook og twitters algoritmer danser til melodien og sandheden fjernes automatisk. Senest blev Suzanne Bjerrehuus udelukket på (((Facebook))), blot for at kommentere faktuelt på forholdene i Sverige. 


I det nye år har de (((progressive))) flere tiltag klar til at blive rullet ud. Københavns Politi har valgt at følge i sporene på kollegaer Storbritannien og Tyskland, der på opfordring fra lokalepolitikere, som Londons borgmester Sadiq “part and parcel of living in a big city” Khan, er begyndt at undersøge folk på sociale medier for såkaldte hadforbrydelser. Dette er fordelagtigt for (((myndighederne))) som kan sige de bruger ressourcer på at bekæmpe had og gør en forskel i hverdagen. Desuden kan overskrifter i medierne fjerne fokus, fra den stigende kriminalitet blandt muggier rundt omkring i landet.

En dansk bruger er tilsyneladende den første der bliver undersøgt af politiet i Danmark, for at dele indhold på twitter. I et Tweet den 2. Januar oplyste Københavns Politi at de vil undersøge brugeren @Vestergaard2017 for indhold der angiveligt skulle være i strid med straffeloven. Som det kan ses, så har de ikke noget imod at hænge mistænkte ud, selvom der ikke er faldet dom eller bare rejst tiltale. 

Allerede i 2016, i Tyskland blev en video af en 16-årig piges råb om hjælp bandlyst på facebook. Det sker fordi regeringen har indført love, som gør de kan tildele millionbøder til Tech-virksomheder der ikke censurer indhold efter deres anvisninger

Ved en anden hændelse blev en højreorienteret tysk politiker udelukket fra alle sociale medier, for at spørge hvorfor politiet tweetede på arabisk.

Og i England går man udelukkende efter “racistisk”-had og opdager ikke at jihadister i vidt omfang spreder Islamistisk propaganda i stor stil på selvsamme medier.

(Civic-Nationalisten Katie Hopkins, udsat for hetz) 

Ikke engang i skoletiden kan man være sikker, for i Storbritanien kommer ordensmagten styrtende hvis skoleelever kikker på center-højre partihjemmesider. I stærk kontrast til sager om migrant pædofili-ringe, der syltes fordi politiet ikke vil virke racistisk.

 

Men når politiet en dag sparker vores døre ind for hadsk tale, mens andre enheder bevist ignorerer fremmedes sex-forbrydelser mod mindreårige fordi de ikke vil være racistiske, så husk på; I det mindste har vi stadig vores frihedsrettigheder og muh grundlov. Bare synd at rettigheder ender der hvor folks følelser begynder disse dage.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Daniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel