Hjem / Verden / #GasthePug – Må man lære hunde seje tricks i Skotland?

#GasthePug – Må man lære hunde seje tricks i Skotland?

Skotten Markus Meechan, der kalder sig Count Dankula på internettet, lærte for snart 2 år siden sin kærestes hund af racen Mops (eller på Engelsk, Pug) at lave et par seje trick: På kommandoen “Gas the Jews” ville hunden blive opstemt og opmærksom, og på kommandoen “Seig Heil” ville den sætte sig ned og strække højre forben ud i vejret.

Tricksne blev optaget og lagt op på Youtube i videoen “M8, Yer Dugs A Nazi” (Makker, din hund er nazist), alle fik et godt grin og alt var godt. Videoen er her genuploadet da originalen er i “begrænset modus” på youtube og kan derfor blandt andet ikke indlejres.

Meeeeeeen Storbritaniens retssystem kan ikke lide hunde tilsyneladende, for han er siden da blevet arresteret og anklaget for en HADEFORBRYDELSE fordi han sagde gas jøderne på internettet.

Meechans retsag er begyndt i dag, fredag, og ifølge freelance journalist Lauren Southern gør den offentlige anklager sit absolut bedste for at gøre Monty Python til skamme.

Du ved når du er i skole og din lærer siger noget sjovt ved et uheld og du og din ven er røde i hovederne og med tårer i øjnene prøver at lade være med at grine unde forelæsningen? Min kameramand blev lige nød til at gå ud fra sagen om Nazi-mopsen fordi den offentlige anklager sagde “Gas jøderne” omkring 700 gange og ville ikke stoppe med at opføre sig som om denne mands mops ville starte det fjerde rige. Jeg kan ikke klare det her mere.

 

Meechan bliver ledt fra sit hjem af Skotsk politi da han blev arresteret

Nu ved jeg godt man ikke skal dømme en bog på omslaget, men med et omslag som dette tror jeg ærlig talt ikke at det er Mein Kampf indeni. Når det flere gange i videoen blev sagt at han ikke var racist, men bare ville drille sin kæreste, så med et udseende som dette må det altså begynde at dæmre selv for myndighederne at det måske var en joke.

 

Hvis det viser at det ikke var en joke, vil jeg byde vore nye Skotske nazi-mops herskere velkomne.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om