Hjem / Samfund / Tysk TV-film om etniske-Europærer der flygter fra nationalorienteret regeringer i Europa

Tysk TV-film om etniske-Europærer der flygter fra nationalorienteret regeringer i Europa

Den 14. Februar viser de tyske statsstøttede tv-kanal WRD/ARD en egenproduceret tv-film om flygtninge, de kalder ”Break-out to the unknown”. Den skulle efter sigende handle om kollaps af ”velfærdstaterne” i Europa og det der følger efter.


På en ”edgy” og uoriginal måde, der helt sikkert har givet den rigtige mavefornemmelse i de kredse der færdes i, har forfatteren formået at sætte hvide nationalister i dårligt lys. Ved at lave en film om en familie, der skal flygte til Afrika fra den totalitære højre-regering, der er kommet i kølvandet på kollapset af ”velfærdsstaten”.

På grund af “muh-feelings” vælger familien at sætte deres eget liv på spil. Og vælger i solidaritet med negere, muslimer, homoseksuelle samt politiske aktivister som feminister, at flygte med de forfulgte ikke-hvide til den nye superstat ”South-African Union”, der er gået hen og blevet en multikulturelt paradis ledet af de sorte Syd-Afrikanere, efter et økonomisk-boom (LOL). På deres færd vælger de at søvejen og ender i småbåde uden for Nambias kyst på vej til Cape Town.

De logiske krumspring er næsten til at gennemskue allerede før filmen er blevet vist. Vi ved godt at ingen hvid mand nogle sinde ville flygte til Afrika, når det på Afrikanernes præmisser.

I den virkelig verden søger hvide Afrikaans i Syd-Afrika nu asyl i Vesten, på grund af de bliver forfulgt af sorte uden at ANC regeringen gør noget ved problemet, tværtimod. Og i Rhodesia har man indset sorte ikke kan gøre det alene, hvide landmænd får nu deres land tilbage. 

At ende i småbåde ude for Namibias kyst, der populært bliver kaldt ”Skeleton Coast” er også vanvittigt, men vi skal jo have i mente at naturen bare er en socialkonstruktion. Ligesom Afrika idag, ifølge Marvels “Black Panther“, så ville de jo være i det 22- århundrede allerede.

Det ”skræmme”-billede de prøver at sætte af en ny regering der vil redde nationalstaten. Kan man næsten kun imødekomme, så alt er næsten tilforladeligt. De dystopiske fortællinger med realistiske skildring vi ser fra kulturmarxister i hele verden, fortæller at man har set sandheden i øjnene og nu bare prøver forberede folket på naturens gang. Når propagandaen er så gennemskuelig, selv blandt normies, så det et tegn på bedre tider og regimer der spiller på sidste tangent. Af andre eksempler kan nævnes den amerikanske serier “Handsmaidens Tale“, “Man In The High Castle” og den britiske film “The White King”.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om