Hjem / Danmark / “Dansk” Folkeparti

“Dansk” Folkeparti

Claus Boatsinker skrev fornyeligt et indlæg om (((For Frihed))) og dets pro-Israel agenda. Ophavsmanden til forbindelsen mellem Israel og de danske frikadelle-nationalister er folketingspolitikeren (((Søren Espersen))).

DF er ikke ligefrem kendt for at have mange udenrigspolitiske standpunkter, men på enkelte områder er det flyttet sig tydeligt. Man er gået fra at være imod (((EU))) til at være et reform-parti, ligesom man tydeligvis er blevet pro-Zionistiske, siden man vedtog Danmark skulle deltage i Irak-krigen. De idag gået hen og blive det man kalder for kristenzionister, Søren Espersen og hans kone Yvette Espersen der jøde og tror på UFOer er selvfølgelig all-in, ligesom resten af toppen i DF der har besøger Synagogen i København i 2013.

(Overrabbiner (((Bent Lexner))), formand i jødisksamfund (((Finn Schwartz))) med Pia Kjærsgaard, Martin Skaarup, Martin Henriksen og organisatorisk næstformand Carl Christian Ebbesen)

I 2009 foretog man sin første offentlige manifestation, i denne ”alliance”, da Søren Espersen deltog med den nu afdøde overrabbiner (((Bent Lexner))), der er kulturmarxist og altid talte for mere immigration, i en pro-Israelsk demonstration på Rådhuspladsen for støtte til Israel i konflikten på Gaza-striben, fordi palæstinensiske Hamas sendte nogle raketter ind over civile-områder.

Man er ikke bleg for at sige man støtter zionismen og spejler sig ligefrem i det, f.eks. da man optil folketingsvalg i 2011 reklamerede for dette.

Internt i partiet tager man også imod jødiske-marxister, borgerrepræsentant i Københavns kommune Finn Rudaizky, hvis forældre kom til Danmark, da de selv flygtede under kampen mod jødiske kulturmarxister, i Det Russisk Kejserrige lige før oktoberrevolutionen i 1917. Blev medlem i 2008 og havde med sig i rygsækken en del degressive politiske erfaringer, som medlem eller deltager i:

  • Medlem af Socialdemokratiet i 37 år
  • Formand for det kulturmarxistiske jødisk-mosaisk trossamfund, der tilkendegiver de støtter multikulturisme og muslimsk indvandring
  • Formand og stifter af Anti-Nazi League København, hvis fremgangsmåde læner sig op ad engelsk ANTIFA organisation Searchlight.
  • Medlem af Dansk Flygtningeråd, der igen og igen angriber nationalister og bliver finansieret af Staten, EU og FN.
  • Medlem af et netværk mod Islamofobi og anti-semitisme kaldet ”The Political Council of Coexsistence”

 

(((Dansk Folkeparti))) sælger ud til jøderne ligesom og tager ligesom alle andre Europæiske-politikkere og tager glædeligt imod roser fra Israelske embedsmænd som ambassadøren i København. – De simpelthen ikke til at stole på, kontrolleret opposition er de, intet andet.

Tak til balder.org for information og billeder. 

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lars AgerbækIngolf GaboldsenStråmandenJohannes V. Jensen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Når jeg diskuterer Israel med frikadellerne, foretrækker jeg statistikker med palæstinensere(i alle afskygninger), fremfor lange dokumentare om Kalergi-priser, rekonstruerede gaskamre og udvisninger af det jødiske folk gennem historien.
De færreste gider sætte sig ind i konspirationer, revisionime og historie -men konsekvenserne af Israels permanente vokseværk sker nu og her og er derfor ikke til at komme udenom.

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Men (((de))) er dog vores egentlige problem.

Stråmanden
Gæst
Stråmanden

Er det kun Espersens kone der er jøde? Det fremgår ikke helt klart af formuleringen, eller er Espersen selv også jøde? – Det ville forklare en del… Han er så ekstremt forelsket i Israel det helt vildt.