Hjem / Danmark / DEMO: For Ultra Frihed – opfølgning

DEMO: For Ultra Frihed – opfølgning

Vi har fået talrige henvendelser fra vores læsere, og endda fra folk som selv deltog, der har bedt om en opfølgning på vores demo For Ultra Frihed, som løb af stabelen i fredags. Som nogen har bemærket var der totalt medieboykot af vores begivenhed, så vi opsummerer begivenhederne her:

Som først annonceret så startede vi i Snapstinget. Vi var omkring 744, cirka halvdelen af de deltagende demonstranter, der skulle spise, så der var lidt kødannelse. Meyers folk gjorde det dog fortrinligt og alle blev serveret forholdsvis hurtigt. De fleste valgte den nordiske buffet, hvilket jeg også selv gjorde, suppleret af en kanelsnegl, en smørbagt croissant samt et glas friskpresset juice. En udmærket start på vores store dag.

Mætte og tilfredse, og med flere tilstødte, gik vi med flag, bannere og flammende vrede mod Udenrigsministeriet. Vi protesterede med velvalgte slogans i knap et kvarter (14 minutter), inden talerne gik i gang.

Min egen tale, der var en ret dybdegående analyse af situationen i Iran i en geopolitisk kontekst, var en bragende succes og kan ses på YouTube.

De øvrige taler blev ikke optaget, men det var dejligt at høre for eksempel Hassan Nasrallahs moderne, kontrasemitiske retorik, og man følte en vis forbrødring i kampen mod den fælles fjende i alle verdenshjørner.

Hassan Nasrallah på talerstolen fredag i København

Efter de annoncerede taler var afholdt gik turen til den iranske ambassade, hvor vi viste vores støtte til det iranske folk og deres kamp mod de zionistiske ballademagere. Vi fik et videolink etableret til Rouhani, som takkede for de nationalistiske fornuftsmenneskers støtte i et hav af medieskabt antiiransk, (((vestlig))) hadpropagande. Rouhani inviterede Dagens Blæsers redaktion og øvrige folk bag demonstrationen til Teheran, hvor vi blandt andet kunne være æresgæster ved den genopstartede holocaustkonference. Noget vi takkede ja til.

Alt afsluttet og med store bifald spredte vi os stille og roligt i de københavnske gader og søgte hjemad. Jeg synes det var en pragtfuld dag, og vi vil også fremover samles i kødrummet for at protestere mod eller støtte hvad vi finder relevant. Jeg takker ydmygt for det overvældende fremmøde. Det var rørende. Hil sejr!

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Lars AgerbækIngolf GaboldsenDómr um dauðan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dómr um dauðan
Gæst
Dómr um dauðan

Sikke et publikum du kunne trække med din tale Claus! Dømmende ud fra videoen skulle det ligne at der var mødt mange flere end 1488 mennesker op, måske nærmere i omegnen af 6 millioner.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg glæder mig til dokumentarfilmen, om demoen

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Lad os gentage succesen. Jeg kan godt i morgen. Hvem er frisk?