Hjem / Danmark / Global opvarmning

Global opvarmning

Der har været endeløse mængder af forudsigelser, teorier, bevisførelse og andet i forbindelse med temaet global opvarmning og dets fætterbegreb klimaforandringer. Vi har set at Nordpolen ikke blev isfri som forudset og at Nordamerika igen oplever dybfryserforhold, hvilket af mange nok engang bruges til at latterliggøre klimaalarmisterne.

Min holdning er dog ikke at have et ben i nogen lejr i forhold til om det er rigtigt eller forkert at en tredjedel af en tiendedel af een procent af atmosfæren, kuldioxid, er den afgørende faktor i anslåede temperaturstigninger på Jorden.

Lægger man sit lod i den skål, skal der bruges ufattelige ressourcer på at håndtere netop denne detalje, og som vi har set er det mere eller mindre mundet ud i en omfordelingspolitik, der har karakter af endnu en gang ulandshjælp, som skal gøre det nemmere for brune mennesker at “forurene” og dyrere for hvide mennesker at bevare deres levestandard. Denne handel med kulkreditter og forskellige regler for forskellige lande virker direkte stupid, og der er en vigtig grund til ikke at vikles ind i dette system.

Danmark er i en krise, men det er ikke en klimakrise. Al politik fra vores side bør være rettet på hvad der gavner det danske folk bedst. Er det hensigtsmæssigt at vi om 100 år har været en lille brik i en marginal regulering af kuldioxidniveauet i atmosfæren, med et stort prisskilt klistret derpå, hvis vi samtidig udskifter vores befolkningen med det Mikkel Andersson nedladende kalder “niggere” og andet skidtfolk? Eller bør vi søge at løse de øjeblikkelig problemer, som, hvis de ikke løses,  betyder en udryddelse af vores folk, kultur, ja hele vores eksistens (i skarp kontrast til kuldioxidspørgsmålet)?

Kort sagt: hvis befolkningsudskiftningen ikke standses, og Danmark bliver til brune menneskers territorium over de næste 100 år, så er jeg bedøvende ligeglad med hvad temperaturen er. Kun vort folks overlevelse gælder i dansk regi. Når vores hus står i flammer, så skal ilden slukkes. Vi skal ikke diskutere om græsplænen kan ske at have deres vækstvilkår reguleret af obsure grunde.

Prioritet:

1. Danmark for danskerne

2. Etik i videospilsjournalistik

3. Gode vilkår for børnefamilier

99. Kuldioxidforskning??

Dagens Blæsers officielle holdning er, at klimaet passer sig selv, og at vores arbejde handler om at generobre hver kvadratcentimeter af Danmark, samt at etablere et hvidt galaktisk rumimperium, før vi skænker abstrakte klimateorier en tanke, endsige bruger vores samfundsressourcer på at bokse med Moder Jord. Skænk Danmark en tanke. Kom i form, løft ting, få børn og hjælp med at få et nationalistisk samfund etableret. Det er det bedste klima for de kommende generationer.

Shubberne har i øvrigt sagt, hvad der er værd at sige om denne sag:

www.youtube.com/watch?v=BdvM_U8bTdY

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om