Hjem / Samfund / Import af stemmer

Import af stemmer

Som det står lige nu er stemmeretten i Skotland rimelig åben; Du behøver bare at være 16 år gammel, statsborger i Storbritannien, Commonwealth-landene, eller EU, og bo i Skotland for at stemme til de Skotske parlaments- og kommunalvalg.

Stemmekort til 16-årige og borgere fra gamle kolonilande og EU bare fordi de er kommet til Skotland, lyder sindssygt gør det ikke? For et land der spiser fåre-indvolde og mener mænd kan gå i nederdel er det måske rimeligt normalt, men det skal blive værre endnu, i hvert fald hvis det står til Ross Greer, medlem af det Skotske parlament for det Grønne Parti:

Vores tradition for at give ly til de der har brug for det er lang og fortsætter i dag. Det var kun nogle få uger siden vi fejrede den 2000. Syriske flygtning der blev bosat her. Hvilken bedre måde at vise flygtninge og asylansøgere at de i sandhed er velkomne og at Skotland er deres hjem end at give dem retten til at stemme?

Men det er kun en enkelt alternativet-type der har røget for meget morskabstobak, ikke? Nej, en unavngiven talskvinde for Skotlands SNP-regering nærmest bifalder denne selvmorderiske ide:

Som det fremgår af vores konsultation om valgreform, søger vi synspunkter om udvidelse af, hvem der kan stemme i det skotske parlamentsvalg og de lokale valg, for at medtage flere mennesker, der er statsborgere i andre lande, men som har valgt at bo her i Skotland.

Det virkede for mig utroligt, nærmest opdigtet, da jeg opdagede og viderebragte at enhver med opholdstilladelse kan stemme til Danske kommunal- og regionalvalg efter 3 år, men direkte at give stemmeret til flygtninge fra dag 1?! Allerede fra de er 16?! TIL PARLAMENTSVALG!?! Jeg agter at kikke godt på etiketten næste gang jeg drikker skotsk whisky for det må være et eller andet skotterne indtager, jeg kan ikke tro at et europæisk folk kan være åndssvage uden at deres basiskost er forgiftet på en eller anden måde.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Claus BoatsinkerIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“KlovneMusikSpilletPåSækkepibe.mp3”

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det ikke to dage siden der var en dansk libshit professor og sagde det skulle ske i Danmark

www.uriasposten.net/archives/90233

Claus Boatsinker
Administrator

Bed for Skotland. Når Scottish Nationalist Party samtidig er primus motor i at fremskynde folkemordet på kiltfolket, så står det uendeligt skidt til.