Hjem / Danmark / Præmieperker i rampelyset

Præmieperker i rampelyset

En af Danmarks Radios journalistpraktikanter har lykkedes at finde en ghettomuggi, som patologisk venlige danskere har gjort til millionær, og har lavet en længere røvkysserartikel på den kendte skabelon “Perker som IKKE har myrdet nogen, har fået penge på angiveligt lovlig vis – ROLLEMODELALARM! Læs om miraklet Abdullah!” I dette tilfælde hedder ghettoeksistensen Moonis Kamil, en pakimuggi, og han er da hele vores multikultihelvede værd! Det er godt han har fået penge på lommen og en dansk feltmadraskæreste oveni. Det ophæver alle de negative aspekter ved voldtægter, mord, utryghed og alle vanvidsforbrydelser som kan tilskrives de pakistanske voldstosser vore landsforræderiske politikere og (((interessegrupper))) har lukket ind i Danmark.

Mirakelmuggi Moonis Kamil fik et job af telefonselskabsstarteren Morten Strunge, og han gjorde denne fremmede til millionær. Det var nok ikke en dansker der ville have arbejdet, eller også synes Strunge at den pakistanske eksistens skulle have en gylden chance. Her har vi roden til problemet. At pakier søger til tossegode samfund, der har nedlagt grænserne er jo til at forstå. Pakistan er jo helvede på jorden, primært på grund af de endeløse millioner af pakistanere. Hvor der er pakistanere er der et ækelt samfund. Det være sig i deres eget land eller når de er på udebane i Rotherham. Men inden vi bitcher igen over deres konstante voldtægtseskapader, så husk lige at tripadvisor kan give dig en hurtig liste over de 10 bedste pakirestauranter i Rotherham. Eksotisk mad: ultranazister skakmat!

Problemet er ikke Muggi Kamil. Problemet er dem der lukker dem ind, dem der sluser dem ind i vores skoler og lukker dem ud på vores gader. Dem der ansætter dem i stedet for at give dem den kolde skulder. Dem der ser prestige i at give ressourcer til en fremmed, som kunne have hjulpet en landsmand. Forræderiet samt den himmelråbende mangel på national solidaritet, giver os situationer hvor vi har horder af kriminelle trejdeverdensmennesker, som hjerteblødende danskere elsker at “give en chance”. Når den sjældne succeshistorie så hænder, så ser vi vamle jubelartikler som denne i Danmarks Radio, og glem ikke at Muggi Kamil også var en tur på Marienborg for at få smækkys på ballerne af statsministeren.

Det er et skønt liv at være præmieperker. Husk det, øvrige pakier. Hvis blot i lader værd med at stikke knive i folk eller kaste med sten mod Falck-folk, får jer et arbejde og en dansk skøge på armen, så har I opnået gudestatus i de højere lag. Nej, glem det jeg lige skrev. Selvom kniven sidder lidt løst, og straffeattesten har flere pletter end 88 dalmatinere, så kan medierne stadig skabe helte ud af jer. Pas en flaskeautomat i Føtex, undlad kriminalitet, helst i en hel måned, og ring så til medierne. Så klarer deres rollemodelsskabelon resten. Al magt til præmieperkerne!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLarsLarsenDómr um dauðan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dómr um dauðan
Gæst
Dómr um dauðan

Det er sygt, medierne sender denne mand på parade sådan Hr. og Fru Jensen kan sidde se hvor fantastisk befolkningsudskiftningen er, imens der bliver begået kriminalitet en masse. Når der så rapporteres i medierne om denne kriminalitet, sørger man selvfølgelig for ikke at nævne forbrydernes baggrund, som de jo så ellers er så glade for så snart en perker gør noget godt. Alt sammen for at give det billede at alting går godt i Danmark, dog ikke alt for godt, sådan man bliver mistænksom.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Wtf, jeg elsker at blive en minoritet i mit eget land nu!??