Hjem / Indsigt / Støt Motgift!

Støt Motgift!

Kampen mod dissidenter fra alle sider foregår på alle niveauer. Det er meget mere end blot de overvægtige tabere som med soja rullende i årerne, busses rundt så de kan hvæse “ingen racister i vores gader”. Kampen mod os er ikke mindst en økonomisk kamp. Vi ser både banker og kreditkortstransaktører lukke konti tilhørende politiske aktivister, og nu har turen kommet til Motgift, den svenske radiomastodont samt den nye interesseorganisation for det svenske folk, Det fria Sverige. Dem der har erklæret krig er (((PayPal))), samme firma som tidligere har lukket konti ned for talrige nationalistiske personer og foretagender i Sverige såvel som på verdensplan.

PayPal er, ligesom banker, elselskaber, teleselskaber og ligenende, leverandør af infrastruktur. Det vil sige, at når du skal betale for din hjemmeside, kontorudstyr, mad eller hvad du har af udgifter i forbindelse med dit eller din forenings arbejde, så skal du have en PayPal konto, en bankkonto eller anden måde at lave finansielle transaktioner på. Disse infrastrukturelle mekanismer skal selvfølgelig reguleres således, at de ikke kan være politiske terroristers forlængede arm, og sabortere individer eller foreningers muligheder for at lave politisk arbejde. Men i dag er de ikke reguleret, og dem der sidder øverst i bankverdenen er ikke bange for at bruge beskidte tricks mod dem der modarbejder deres (((globalistiske))) dagsorden.

PayPals direktør er (((Dan Schulman))). Han er en jødisk aktivist, og han praler gerne med at han har været “social kriger” lige fra vuggen af. Han benyttede for eksempel PayPal til at straffe North Carolina økonomisk, da han var utilfreds med deres modstand mod at lade psykisk syge mænd i dametøj gå på toilet med små piger. Men der hvor Schulman og co. sætter hårdest ind, er mod dem der modarbejder den jødiske undergravning af vore samfund. Dem der bekæmper de åbne grænser og kæmper for de europæiske folks ret til deres egne lande. Det skal de ikke have held med!

Derfor opfordrer jeg alle til at donere til Motgift på motgift.nu/donera og sørge for at ørkenterrorister som Dan Schulman ikke lykkedes med at lukke den nationale modstand ned. Husk at denne dissidenthetz sker med vore staters velsignelser. Hvem har straffet Nordea for at lukke blandt andet Nordisk Ungdoms konto? Ingen. Vi har kun os selv at stole på og sammen vil vi ikke bare overleve, men stortrives og på sigt opnå vores mål.

Og forhåbentlig få skovlen brutalt under vores fjender.

Start med at vise lidt nationalistisk velgørenhed og støt de som kæmper for vor sag. Længe leve Dan Eriksson, Magnus Söderman, Björn Björkqvist samt Det fria Sverige!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Hartvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Hartvig
Gæst
Lars Hartvig

Hørt!