Hjem / Danmark / Den højreultraekstremistiske racistnaziterrortrussel

Den højreultraekstremistiske racistnaziterrortrussel

Politiets Efterretningstjeneste, PET, og deres Center for Terroranalyse påstår nu, at nationale kan “finde på” at gøre slemme ting mod muggihorderne:

Højreekstremister kan finde på at begå angreb mod blandt andre religiøse mindretal, asylcentre, flygtninge og migranter, vurderer efterretningstjenesten i ny rapport.

Javel. Ydermere er disse “højreekstreme” er også klar til at bruge våben:

Truslen fra højreekstremistisk terror i Danmark er vokset, og på den yderste højrefløj findes der i dag personer, som er klar til at tage våben i brug for at fremme deres sag.

Der er ingen konkrete eksempler, og artiklen er forsøgt krydret med anekdoter fra få afmagtshandlinger fra henholdsvis London og Italien for at få “truslen” til at fremstå legitim. Det med at “finde på” er vist mest noget som PET gør sig i, når de skal præsentere et eller andet for de kattedamer og sojadrenge i Folketinget, som har tildelt dem uendelige ressourcer til at håndtere den fremmedterror, politikerne selv har nedkaldt over Danmark. Og så er det jo typisk demokratisk, at man ikke kun giver Sorte Sambo skylden, men også projicerer volden over på dem som rent faktisk vil løse fremmedterroren permanent: nationalisterne.

Men er vi en trussel? Ja. I den forstand at vi er nogenlunde enige om at smide de nuværende magthavere på porten og hjemsende langt hovedparten af de fremmede i Danmark. Det er en trussel. Som der står i rapporten:

Centret vurderer, at den højreradikale trussel kan rette sig mod religiøse mindretal, asylcentre, flygtninge og migranter samt mod udvalgte politikere og »berørte myndigheder.«

Vi vil på lovlig vis gennemføre alle vores samfundsreddende foranstaltninger, og således være dem der med våben i hånd, sørger for sikkerheden i samfundet. Forskellen er at vores våbenbrug sker sammen med førnævnte repatriering, således at vi kan beskytte danskerne ikke blot mod terrorhandlinger, men mod al fremmedvold. Ingen fremmede, ingen fremmedvold.

Det er en om noget en trussel mod det samfund vi har i dag. I må hellere stoppe os, inden vi får et trygt dansk Danmark!

No bully, PET, og tag jer for f….. sammen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

EUROPOL SENESTE TAL, SOM ER FRA ÅRET 2016:

27 VENSTREEKSTREMISTISKE TERRORFORSØG eller ANGREB INKL SEPERATISTER
13 ISLAMISTISKE TERRORFORSØG eller ANGREB
1 HØJREOEKSTREMISTIK TERRORFORSØG eller ANGREB (Hollandsk Moske)