Hjem / Danmark / DR er garant for KVALITET

DR er garant for KVALITET

Nu må det være nok med den skepsis overfor Danmarks Radio. Beskyldninger om at være positiv over for fremmedinvasionen, danskfjendtlige politikere, multikultur, homolobbyen og lignende er måske ret nøjagtige, men nu må det være nok.

Danmarks Radio fylder os med kvalitet. Hvem kan argumentere mod kvalitet? De tilbyder os danske lemminger indhold af høj kvalitet.

Kva-li-tet.

Vi præsenteres for aspekter af vores forfinede kultur vi som normier aldrig selv ville have funderet over. Taknemmeligheden bør være høj hos os alle. Vidste du for eksempel at nogen har lavet en kopi af en ABBA-sang? Og at denne udgave af en gammel ABBA-sang måske er bedre end originalen?? WUT? Danmarks Radio præsenterer:

Svensk duo har kopieret ABBA – men er de ligefrem bedre end originalen?

De svenske kvinder Tuve Lodmark og Nelly Daltrey laver normalt ind-til-benet-indierock med synthpoppede elementer.

Og netop det poppede får et skævt twist på deres coverversion af ‘Lay All Your Love On Me’, oprindeligt skrevet af deres deres ikoniske landsmænd fra ABBA.

Originalens stejlende synthesizer-figurer, popperfektioniske vokalharmonier og lette discobeat er hos Pale Honey erstattet af slæbende guitartrav, tilbageholdt vokal og ulmende melankoli.

Hvilken spændende kontrast mellem de to stilarter! Hipsterspade kontra halvfjerdserdisco. Hvem kunne have set det? Men kan vi, os småfolk nede på gulvet, få en sammenligning af de to udgaver af en ABBA-sang? Jeg savner svar!

Men er Pale Honeys udgave ligefrem bedre end ABBA’s? Nedenfor kan du lytte til begge numre og stemme på din favorit

Hold på hesten. Ikke alene kan vi høre BEGGE versioner (pris Jesus Kristus), men vi kan også stemme på vores favorit. Vores mening tæller. Det er som et ekstra folketingsvalg. Jeg elsker demokrati i alle dets afskygninger!

Er vi så færdige med at kritisere og hakke på Danmarks Radio? Er vi ved at være modne nok til at værdsætte kvalitet? Det tænkte jeg nok.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Lars AgerbækIngolf GaboldsenLars Hartvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Hartvig
Gæst
Lars Hartvig

Det er vel forhåbentligt et LBGT-positivt band? For synes duoen virker alt for hvid.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mange svenske piger kunne desværre ligeså godt deltage i videoerne hos blacked.com

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

prætentiøst.
Da Trump vandt valget i november 2016, fejrede Stefan Molyneux og Fascist Lemming sejren med videoer, hvor de sang den amerikanske national sang. Det gav mig lyst til at høre en rigtig(og god) indspilning af sangen.
Efter lang tids søgen gennem et hav af “U-Hoaoee WoHoa-Oaaeee” neger-divaer, endte jeg med Jackie Evancho som også sang til Trumps indsættelse.
Pointen er at det er den samme prætentiøse og selv-iscenesættende måde at synge på, vi har med at gøre her. Sangerinden lægger trykket forskelligt fra originalen for at gøre det til hendes egen og synger overdrevet krukket. Enerverende!
og når det kommer til Abba, foretrækker jeg den originale Lebensborn til en hver tid!