Hjem / Indsigt / Negere i fornyet blodsrus mod H&M

Negere i fornyet blodsrus mod H&M

H&M præsenterede for nyligt diverse trøjer med safaritema blandt andet med tekst som “Mangrove Jungle” og “Official Survival Expert”. Men een trøje har fået negere op på højeste remskive (og pisket til denne stemning af deres fornærmelsesliderlige “hvide allierede”), nemlig den med teksten “Coolest Monkey in the Jungle”. Hvorfor? Fordi H&M af uransagelige årsager valgte at bruge en negerdreng som tøjmodel. Ingen hvide forældre gider se på en neger i det tøj, som de overvejer at købe til deres barn, men denne multikultistrategi har altså inficeret H&M’s reklameafdeling.

Får de ros for brug af negermodeller? Nej, de får en amokreation fra blodtørstige negere, der på komisk vis dermed anerkender deres egen slående lighed med aber. Havde der stået “Fastest Tiger on the Savannah” eller “Tallest Giraffe at the Tree” havde der næppe været nogen negerprotester, men abe ramte et ømt punkt. Meget ømt, åbenbart.

Men er det slemt at ligne en abe? Åbenbart. For med vold, vandalisme og ukontrolleret, nærmest abeagtig opførsel har negere gået amok i H&M butikker i Sydafrika. Fra Daily Mail:

Activists in South Africa have trashed H&M stores in protest at the clothing retailer’s advert for its ‘coolest monkey in the jungle’ hoodie that featured a black child model.

Violence spilled over in at least four malls as the latest race row to engulf the Swedish brand escalated, forcing the police police to fire rubber bullets at protesters.

Innocent shoppers and bystanders were forced to flee as chanting gangs wearing uniforms of the country’s radical opposition party swept through at H&M stores across the city, including Africa’s flagship store in the upmarket suburb of Sandton

Man skulle tro det var dette budskab H&M havde bragt til torvs

Vil man se levende billeder af denne chimpout, så er de også at finde hos Daily Mail. Overordnet set så tror jeg, at det er en kombination af flere elementer, som udløser denne ooga booga reaktion fra afrikanere. Ikke blot at de fra naturens side ligner aber. Det er der vel i øvrigt intet forkert i. Alle væsener på Jorden kan jo ikke være skabt i Guds eget billede. Ser jeg en trøje med en snemand, så ser jeg en hvid figur lavet af frosset vand, og det betyder så åbenbart at jeg som hvid har de samme dårlige kvaliteter som frosset vand(?). Konklusion: jeg smadrer butikken der sælger snemandstrøjer. Nej vel?

Men tilbage til at ligne en abe. Det går dem på. Dette skal nok lægges sammen med at den gennemsnitlige negers intelligens også er ufatteligt lav, og at de ikke kan begå sig i industrialiserede, hvide lande, hvor de ulykkeligvis har taget ophold i stort antal. Denne udstillen af deres egne naturgivne underskud i evner og, tør jeg nok sige, skønhed i forhold til deres europæiske naboer, er måske ikke noget der falder dem ind i dagligdagen, men når nogen fortæller dem at hele deres mindreværdskompleks er repræsenteret i dette billede af negerbarnet i en abetrøje, så kommer den latente vrede til udtryk.

På Dagens Blæser vil vi undgå disse situationer permanent. Vi ønsker ikke at afrikanere skal opleve frustration og ydmygelse. Vi ønsker total adskillelse. Hvide lande for hvide mennesker og afrikanske ditto. Så i Sydafrika skulle de slet ikke opleve at se H&M butikker med abetrøjer, for sorte skal selvfølgelig ikke opholde sig i Sydafrika. Med vore respektive territorier kan vi leve separat i fred, harmoni og i adskillelsens safe space udleve vore fulde potentialer. Jeg ønsker ikke at vi dømmer nogens kannibalisme, og forventer ligeledes at ingen dømmer vores hvide, galaktiske rumimperium. Gensidig tolerance er nøglen til trivsel!

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Goyus CaesarLars AgerbækIngolf GaboldsenLars Hartvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Hartvig
Gæst
Lars Hartvig

Suverænt godt skrevet

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Moren til den afbillede negerdreng der selv er negerdae. Siger de forarget skal tage sig sammen.

www.dailymail.co.uk/femail/article-5257715/Mother-H-M-race-row-child-model-speaks-out.html

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

det kræver vel at man SELV associere negere med aber, for at blive forarget…

Goyus Caesar
Gæst
Goyus Caesar

De vil bruge en hver chance for at røve nogle butikker fra evil whitey

Men altså godt gået af H/M jeg går ud fra forkortelsen står for Hitler/Mussolini