Hjem / Indsigt / Er DR sund folkeoplysning nu?

Er DR sund folkeoplysning nu?

Danmarks Radio er kendt for at promovere det værste smuds for børn såvel som ældre. Dagens Blæser tænkte at de måske var synket så meget ned i det danskfjendtlige, multikulturelle morads, at de var blevet tvunget til at indkøbe udenlandske koncepter der kunne få familie, folk og fædreland ind på sendefladen.

På mange af artiklerne på DR står der nedenfor at det de snakker om ejes af Freemantle Media og Simco limited. Er disse konceptleverandører skabere af /voresindhold/ som kan opveje det degenererede homosmuds som ellers kendetegner Danmarks Radio? Lol, nej.

De mange artikler de producerer handler selvfølgelig om X-Factor, og når DR indkøber koncepter er det selvfølgelig mere anti-hvid propaganda som Sofadanmark ukritisk skal konsumere. Vi kigger på en artikel fra vores “public service”-mastodont, altså materiale i offentlighedens tjeneste(!).

Det så du ikke i tv: Rappende ‘Panda’ skaber vild uenighed blandt dommerne i X Factor

Gangsterrapperen ‘Panda’ skaber god stemning i X Factors audition-studie. Lige indtil to af dommerne begynder at mundhugges

Dansk højkultur anno 2018

Shit, dawgg, det lyder hella-spændende! Spøg til side. Hvad har vi at gøre med her? Vi har en fedladen, afrikansk kvinde(?) der optræder for en mulat og en jøde som finkæmmer negermaterialet, og diskuterer det som om det var et legitimt emne for normale mennesker. Der var tilsyneladende også en falleret sanger til stede, der ligeledes bærer et jødisk navn. Er det tilfældet, har vi altså tre racefremmede, der bedømmer en gangsterrapoptræden fra afrikaneren Panda. Det er så tyk propaganda, at man frygter skeen brækker hvis man rører rundt.

Gangsterrap er ikke ligefrem den musikgenre, der er mest repræsenteret i X Factor. (det laver vi om på – ZOG)

Men det har den attitudefyldte Harriet, der kalder sig ‘Panda’, tænkt sig at lave om på.

Hun er nemlig definitionen på en gangsterrapper, fortæller hun selv i et fraklip fra X Factor, som du eksklusivt kan se herover.

– Hvis man er en ‘nineties bitch’, som jeg er, så handler det med at være en ‘original gangster’ ikke bare om tøjet eller om din ‘swagger’, fortæller ‘Panda’.

– Det at være gangster er at være kassedame i Kvickly, at stå op klokken halv seks, passe sin ottetimersvagt, komme hjem og lave aftensmad og smøre madpakker. Og så gøre det samme igen næste morgen. Dét er en ‘original gangster’, lyder det fra den rå rapper, inden hun skal optræde for de tre dommere.

Værsågod at lappe det i jer, Sofadanmark. Bon appétit. Sid foran stuealteret og klap i jeres slikklistrede hænder, så mulatten og jøderne kan fortælle jeres hjerner hvornår dopaminen skal udløses, i forbindelse med behandlingen af denne pinlige, hjælpeløse afrikanske eksistens.

Nej, sluk jeres fjernsyn.

Kør jeres fjernsyn på lossepladsen.

Afmeld licensen.

Kom i form; lyt til Radio 266b.

Bliv under alle omstændigheder til kritiske mediekonsumenter. Der er som regel mere end een dagsorden i spil, når foretagender som Danmarks Radio producerer materiale. En dagsorden kan være at se hvem der bager den bedste kringle. Den anden kan være at halvdelen er bagerne er muggier med tørklæder, dramahomoer eller negere. Det er en fordel hvis man ikke bare fylder hjernen uden at tænke over budskabet, men der er naturligvis intet bedre end helt at undvære deres gift. Det er radikalt, men jeg siger altså ligeud at du skal leve uvidende om Panda, Osman, Abdullah, M’gala, Bk*klik-klik* og alle de andre deltageres skæbne. Det er vammel propaganda, der søger at få dig til at heppe på racefremmede. Stop.

Her ser vi (((Blachman))) og en negergæst bedømme nøgne shiksas i et andet ulækkert DR- program… Nothing to see here, goyim. 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om