Hjem / Samfund / Det “ekstreme højre” kræver Londons borgmester fængslet!

Det “ekstreme højre” kræver Londons borgmester fængslet!

 

Londons borgmester Sadiq “part and parcel of living in a big city” Khan, har ved flere lejligheder vidst at hans evner som borgmester ikke på nogen måder lever op det man som minimum kan forvente af en mand i hans position. Så i stedet prøver han ihærdigt at profilere sig på andre måder, f.eks. ved konstant at blande sig på områder der ligger langt ude for hans beføjelser.

Kritik af Trump er en af hans hobbyer og da den amerikanske præsident forleden angiveligt kaldte en lang række lande for “shitholes”, var han på pletten igen.  Sadiq Khan kaldte til masseprotest mod Trump, som skulle foregå ved et fremtidigt besøg ved åbningen af en ny amerikansk ambassade. Kaldet til protest måtte dog vise sig at være forgæves da Trump ikke gad tage forbi alligevel.

De fleste folk i Storbritannien er godt trætte af Sadiq Khans retorik og dårlige lederskab. I hans periode som borgmester er kriminalitet steget voldsomt og London er udover finanskvarteret og turistmagneten indre by (den del af byen der ikke styres af Khan), efterhånden gået hen og det man kalder et “shithole”.

Til et møde i (((Fabian Society))), der mest af alt er kendt for historisk revisionisme ved at lade som om Oswald Mosley aldrig var medlem, gik borgergruppen White Pendragons til aktion og protesterede mod Sadiq Khan og hans 5. kolonne virksomhed.

www.youtube.com/watch?v=f6KlhAHbs0E

For deres aktivisme kan medlemmerne i borgergruppen, se frem til bøder for forstyrrelse af den offentlige orden. Noget der nok ikke ville ske for deltagerne i Khans anti-Trump protest hvis den var blevet til noget.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om