Hjem / Indsigt / Underholdningens kronjuvel

Underholdningens kronjuvel

Her på Dagens Blæser beskæftiger vi os med objektiv nyhedsformidling med et elegant, diskret nationalistisk skær. Derudover kommer vi en sjælden gang med mere ideologisk principfaste artikler, som kan vise vejen for en harmonisk fremtid. Men vi skal ikke være hævet over dagligdagens fornøjelser, og leve udelukkende i en drømmeverden med dødspatruljer, kraner og rebdage.

Derfor er det på sin plads at promovere noget som hvide bør have stor fornøjelse af, nemlig det guddommelige spil snooker. Snooker er ikke bare en køsport. Det er en opvisning i disciplin, langvarig træning, tålmodighed, taktik, mod til angreb, fremsynethed, gentlemanoptræden og underholdning i verdensklasse og, trods horder af kinesere, en sport komplet domineret af overlegne, hvide mænd.

Jeg skal ikke gennemgå regler, historie og spillere her, blot bekendtgøre at alle læsere bør tage denne sport til sig. Det er begejstrende, spændende og inspirerende. Denne uge er der Masters fra London, en årlig, prestigefyldt turnering med de 16 bedste spillere i verden. Start med at se nedenstående pragtopvisning hvor Hong Kongs Marco Fu møder legenden Ronnie O’Sullivan eller også åbningskampen med verdensranglistens nummer et Mark Selby mod tidligere verdensmester Mark Williams. To vidt forskellige kampe: den ene en ensidig opvisning i klasse; den anden en lige, neglebidende dyst til det sidste.

Lad dette være ugen hvor du opdager spillet snooker. Se det på Eurosport eller se alle kampene forskudt på YewTube. God fornøjelse! Og husk at dommeren løbende siger cifrene i løbet af et break, så der er konstante referencer til 14 og 88.

De ovennævnte kampe:

Der laves også fra tid til anden et maksimubreak på 147: femten gange rød-sort og så farverne. Det blev gjort på fem minutter og tyve sekunder af Ronnie under et vm (se hvor langt han er nået i breaket på videoens thumbnail…):

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerEric KreutzmannLord LollandIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Så vil jeg hellere skråle som en mongol på stadion.

Lord Lolland
Administrator

Hvad jeg virkelig ikke kan forstå er folk der gider at se på at andre spiller spil eller udøver sport.
Jeg er glad for skydning, men jeg vil hellere gå ud og udøve end jeg vil sidde ned og se på at andre gør det. At se på sport er at leve igennem andre, det er ikke sundt.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

I, for one, welcome our new snooker overlords.