Hjem / Verden / Dagens Fjeldblæser!

Dagens Fjeldblæser!

Hold på hesten! Vores brødre i Bjergdanmark har koblet en vogn på hadtoget, der skal bringe os mod det hvide rumimperium. De har fået nok af myseostnationalismen, og leverer nu den ægte vare med det nye pragtinitiativ Dagens Blest. Vi har planlagt et samarbejde om allerede i 2018 at generobre de britiske øer, så vi kan få styr på vores nærområder og genindført en portion Danelov. Tvillingeriget er genetableret og den fælles blæst barsler en fremtidig, ustoppelig storm.

Dagens Blest er i øvrigt Norges mest ekstreme Ervin Kohn hjemmeside. Præcis som Danmark og Sverige er Norge også plaget af samfundsundergravende gæster, i dette specifikke tilfælde præsidenten for det jødiske samfund i Oslo og

Det norske center mod racisme. Hvilket utroligt tilfælde!!!!

“The Norwegian people have very little experience dealing with minorities” So we have a BIG “job to do” in bringing minorities to them” siger (((Ervin Kohn))). Hver. Eneste. Gang.

Held og lykke til vores norske venner og hil sejr! 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om