Hjem / Akbaring / Eksplosioner i Malmø

Eksplosioner i Malmø

Hver gang man hører om eksplosioner i Malmø håber man at det er den lokale befolkning der rejser sig for endeligt at kaste Stockholms åg af nakken, og igen sværge deres troskab til København og det danske folk.

Således er det ikke, men eksplosionerne er der alligevel. Det er ikke danskere der mener at befinde sig på den forkerte side af en landegrænse og hellere vil flytte grænsen end sig selv, vore folkefæller ville være langt mere effektive og målrettede i sådan en stræben, det er end ikke svenskere, eller et hidtil ukendt mindretal af nordmænd eller tyskere der forsøger at rette uret med sprængstof. Det er ikke europæere, det er ikke-europæere.

“Har du set Malmø, har du set verden!”

Jeg kan sagtens forstå alle de palæstinensere, syrere, irakere, somaliere og hvilke andre primater der ellers måtte befinde sig i Malmø; hvis jeg og en gruppe danskere var langt fra Dannevang ville vi nok lave leverpostej og synge grundtvigske salmer (eller Shu-Bi-Dua) for at afhjælpe vores hjemve. På samme måde forventer jeg at de savner deres hjemlande og ønsker at genskabe den sydlandske hygge med ildelugtende hyrevognschauffører, shawarma (ligeledes ildelugtende) og håndgranater der eksploderer sagte i natten.

Jeg vil vove at påstå at det ville være en langt billigere og bedre løsning for alle involverede at sende disse fremmede befolkningsgrupper hjem, lad dem kaste deres håndgranater i fred og ro i Mogadishu, Gaza, Aleppo og Mosul og lad os slås med svensken over Malmø hvis det kommer dertil.

 

Denne artikel er skrevet på formodning om at torsdagens eksplosion i Malmø var en håndgranat og at det var en fremmed der førte den til sprængning. Jeg mener at dette er en rimelig formodning, da der har været over 30 granateksplosioner i malmø siden 2013, og mange hvis ikke alle af disse er foregået i områder hvor hovedparten af skåninge forlængst er blevet erstattet af fremmede. Hvis det var en skåning eller anden hvid europæer, så køb et skrabelod, det umulige er blevet muligt!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Stormen på kongressen – i et glas vand

Artiklen her er ikke nær så sjov som jeg havde håbet. Jeg kan simpelthen ikke …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mon ikke det en Asiat, der har det været ved flere terrorangreb ifølge medierne.

Det Svenske Politi skal nok få styr på det er trodssalt kun 90 ud af 100. Der overvejer at stoppe pga. de føler sig magtesløse, når man har spurgt dem inden for det seneste år.

comment image

Der er også ca. 20 voldtægter om dagen!

Måske hæren bliver løsningen?

www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-utesluter-inte-att-satta-in-militar