Hjem / Danmark / Løgnepressens kvalmende ghettopropaganda

Løgnepressens kvalmende ghettopropaganda

Det kan da snart kun være hr. og fru Snotdum, der sidder derude og sluger fremmedpropagandaen fra vores statslige forrædermedier, uden at sige “nej vent lige, det hænger da vist ikke sammen”. Med deres seneste gotcha-artikel mod Løkkes ligeledes stupide ghettoløsning med at sprede Venstres fremmede til hver en krog af Danmark, præsenteres det muggiinficerede boligkompleks Ladegårdsparken i det stærkt fremmedplagede Holbæk som et succesområde, da de ikke har revet deres rottereder ned, men i stedet bygget en etage på dem:

Det kan blive nødvendigt at rive boligblokke ned for at komme ghettoer til livs.

Sådan sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i sin nytårstale, men i Holbæk er et boligselskab gået den modsatte vej.

Ladegårdsparken med 800 almene boliger har bygget sig ud af ghetto-betegnelsen med en ekstra etage med rummelige familielejligheder.

Det har de gjort ved at slå 174 mindre lejligheder sammen til 87 store familievenlige boliger, så området er mere familievenligt. Og det har været med til at få nye beboere til området.

De har altså øget kapaciteten. Og det har medført store forandringer til gavn for danskere i dette ellers besatte område? Lad os se på de mirakuløse ændringer som journalisterne kan præsentere:

– Der skete en ændring af beboersammensætningen, da vi byggede de store lejligheder på 4. sal, og det betød blandt andet, at vi oplevede et fald i beboere, der er var dømt for kriminalitet. Den faldt med 0,2 procent, og så røg vi af ghettolisten, siger afdelingsformand i Ladegårdsparken, Uffe Frejdal Nielsen.

Dér bredte stanken sig fra denne historie. Der er altså en komplet ligegyldig, mikroskopisk ændring i et kriminalitetsindeks som indvirker på en af politkere nærmere defineret sats, som så på hårfin vis fjerner muggicentralen Ladegårdsparken fra en ghettoliste. Med de marginaler så kan et enkelt ekstra stenkast mod ambulancefolk, en ekstra, påsat containerbrand eller en bonusvoldtægt altså bringe dem tilbage i folden. I det tilfælde kan vi nok være ret sikre på at der ikke blive sendt journalister og fotografer i byen for at dokumentere dét narrativ.

For at afhjælpe ghettomareridtet er Ladegårdsparken også blevet renoveret for 500 millioner kroner! Selvfølgelig har Danmarks Radio ydermere også fundet de fremmedes venner, som ingen skrupler har med at åbne armene for befolkningsudskiftningen. Kattedamen Annie skryder med fryd:

– Det er ikke noget med, hvorfra i verden man kommer. Det drejer sig om, at man har en indtægt, så kan man klare sig selv, og så får man overskud.

Danmark er et sted for økonomiske enheder og forbrugere. Ikke hjemlandet for det danske folk i årtusinder. Bare Muhammed har et arbejde, så er det fjong. Bifald til Annie.

Hun nyder om sommeren at gå ned til det springvand, der er skabt midt i bebyggelsen. Her er masser af liv og glade børn.

Og der er ikke noget bedre end børn og hunde til at skabe kontakt mellem mennesker, mener hun.

– Vi snakker dansk, og det er ikke noget problem. Flere af de unge er jo født her, og jeg siger dig, man skal være vågen for at følge med, siger Annie Danielsen med et smil.

Danmark for danskerne, Annie. Din afskyelige negerbegejstring er kvalmende og usmagelig.

Og glem ikke maden, goyim!

Uffe Frejdal Nielsen nævner også Beboer-Cafeen, hvor der serveres mad, der er lavet af beboerne i Ladegårdsparken:

– Der står ry om de afrikanske kvinders løse ris, der er kogt i bouillon og med grøntsager. Vi har det godt i Ladegårdsparken, siger Annie Danielsen og byder et lille stykke chokolade til.

Kan danskere koge ris? Næppe! Skakmat, nazister!!!1111!

Der er selvfølgelig også kritiske stemmer at læse om i artiklen og de utrygge danskere, som på ingen måde er begejstrede for de fremmedes stigende dominans, får naturligvis også rigelig spalteplads. Lol! Selvfølgelig gør de ikke det. Ha ha ha!

“hmm… jeg tror det er fåggin tid til et nyt ghettodigt”

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om