Hjem / Danmark / Lykkeridderne og deres allierede

Lykkeridderne og deres allierede

Siden vi fik den lovgivningsmæssige manifestation af fremmedlobbyen og folketingspolitikernes landsforræderi med flygtningeloven af 1983, har vi ikke modtaget en eneste flygtning. Vi har været forskånet for krige og konflikter i vores hvide Nord, og ingen har haft beskyttelsesbehov. Samtidig er horder af fremmede snyltere fra fjerne kontinenter søgt til vores honningkrukke, præcis som tilsigtet med den samfundsnedbrydende lovgivning. Kald disse fremmede hvad du vil, men flygtninge er de ikke.

En af disse ækle lykkeriddere er det syriske udskud Mosalam Albaroudi, som skulle være læge. Det er om noget afskyeligt at lige netop han ikke er i Syrien, hvor (((udenlandsk indblanding))) har spredt død og ødelæggelse i det ellers stabile, sekulære land styret af Bashar al-Assad. Trods konfliktens foreløbige endeligt, har man nok god brug af læger. Men dette skamløse væsen har altså ikke bare bragt sit korpus til Danmark han har også fået lov at blive, selvom Syrien under hele terrorkampagnen har haft store fredelige områder, denne kujonlæge har kunnet tage ophold i. Nu klynker denne parasit, som har smidt sit anker på vores jord, over at han ikke kan få umiddelbar familiesammenføring. Fra hans advokats mund:

“Når man bevidst udskyder behandlingen af en ansøgning om familiesammenføring i tre år, så udsætter man flygtninge med midlertidig beskyttelse i Danmark for et unødigt hårdt indgreb. Det mener advokat Christian Dahlager. Han repræsenterer den syriske læge og flygtning Mosalam Albaroudi i en sag, hvor Albaroudi kræver, at hans afslag på familiesammenføring bliver underkendt.”

Mere behøves som sådan ikke at tilføjes i denne sag. Blot at hele dette cirkus med bekvemmelighedsindvandring stadig kører i fuldt sving, at politikere ikke har fjernet flygtninges ret til sagsbehandling eller ret til familiesammenføring og at en masse mennesker tjener gode penge på at være de fremmedes tjener, og koble danske ressourcer til at arbejde for de fremmedes overtagelse og ret til Danmark, danskernes fædreland.

Her vil jeg blot uden yderligere kommentar eller gravning af dennes personlige baggrund poste et par billeder af denne muhamedaners advokat, Christian Dahlager………………………….. *grubleemoji*

Gruble, gruble, gruble.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Johannes V. Jensen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

If it talks, walks and undermines gentile societiy WIE EINE RATTE!