Hjem / Indsigt / Den åbenlyse undergravning

Den åbenlyse undergravning

Når man præsenterer kontrasemitiske fakta, så er det ofte en automatisk reaktion hånligt at spørge: “tror du at jøderne sidder skjult i et mørkt lokale og planlægger at udplyndre og overtage hvide lande, lol?”. Svaret er at noget at den samfundsundergravende virksomhed foregår instinktivt og på egen hånd, men også at der ikke alene er planlægning, men at denne planlægning foretages åbent. Den rapporteres bare ikke ud i stuerne, til de folk som den rammer.

Et mere end tydeligt eksempel: Den verdensomspændende organisation World Jewish Congress, der har mosaisk trossamfund som medlemsorganisation, afholder konferencer for jødiske parlamentsmedlemmer. Ikke dem i Knesset, nej, jøder rundt omkring i ikke-jødiske parlamenter. Som oftest har de dobbelt statsborgerskab, og som vi kan konstatere har de i bedste fald en delt loyalitet, hvis ikke de mere korrekt bare kan kaldes en femte kolonne.

Australien har også jødiske parlamentarikere og deres udsendte til konferencen, Michael Danby, fik opgaver stukket i lommen på en af disse konferencer:

 

MK Danny Danon (Likud) asked Australian MP Michael Danby on Wednesday to propose, in parliament in Canberra, sending African migrants from Israel to Australia.

Åbne grænser for jer, men ikke for os. Er du med, goyim?

Danon and Danby discussed the issue during the Australian politician’s visit to Israel for the World Jewish Congress’s International Conference of Jewish Parliamentarians.

“The arrival of thousands of Muslim infiltrators to Israeli territory is a clear threat to the state’s Jewish identity,” Danon told The Jerusalem Post.

Og muslimske horder er også en klar trussel mod den danske stats danske identitet. Det samme ville gøre sig gældende i Japan eller i dette tilfælde Australien. Men har man et etnocentrisk udgangspunkt og kan finde værtssamfund som er præget at forsvarsløs individualisme, ja så kan man, hvis man er skruppelløs, slå to fluer med et smæk: komme af med sine egne, uønskede brune immigranter og svække den etniske homogenitet i modtagerlandet, som så er bedre egnet til jødisk trivsel. Nogen siger at det virker kontraproduktivt, at de importerer muslimer til europæiske lande, når det på sigt kan true deres egen sikkerhed som jøder, men det multikulturelle eksperiment er til deres gavn på mange væsentlige punkter, og skulle det fejle har de et hjemland at tage til. At europæerne ikke har et andet hjemland, lader ikke til at bekymre dem det mindste.

“The refugees’ place is not among us, and the initiative to transfer them to Australia is the right and just solution.

“On the one hand, it treats the refugees and migrants in a humane way. On the other hand, it does not threaten Israel’s future and our goal to maintain a clear and solid Jewish majority,” he explained.

At de arbejder på alle niveauer for at ødelægge hvides mulighed for at bevare et klart og solidt hvidt flertal i hvide lande gør, at man ikke alene konstaterer et uhørt hykleri, men også ser det klare og gigantiske behov for kontrasemitiske initiativer til at imødegå dette vanvid.

Danon said Danby enthusiastically agreed to present the idea to the Australian Parliament.

“Since Australia has a policy of accepting refugees and groups under protection, I would appreciate it if you could promote a solution in which Australia would accept those who seeking refuge,” Danon wrote in a letter to the MP from Melbourne following their meeting.

Hvis en sådan optræden ikke på sigende vis udstiller deres komplette foragt for deres værtsnationer, og sætter en tyk streg under at deres tidligere, talrige udsmidninger fra hvide lande gennem historien  skyldes deres egne afskyelige gerninger, så ved jeg ikke hvad der skal til. Jeg kan igen opfordre til at læse Culture of Critique af Kevin MacDonald og forstå at vi kan ikke løse vores samfunds problemer, hvis vi er blinde overfor hvem der er med til at kaste os ud i kriser, som truer med at udrydde os som frie folk i vore egne lande. Ovenstående historie er ikke en enlig svale. Der er utallige eksempler på jødiske organisationer, politikere, kendisser, aktivister og kulturpersonligheder, der arbejder åbent og vedholdende på at underminere og udskifte befolkningerne i hvide lande. Alle hvide lande. Dette er ikke et tilfælde og det er ikke et emne der kan ignoreres, hvor bekvemt det end måtte være.

Jøder byder sorte velkommen, men ikke i Israel.

Hykleriske dobbelstandarder er deres hjerteblod.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
PaxDanorumIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

wjro.org.il/ er en tilsvarende gemen organisation

PaxDanorum
Gæst
PaxDanorum

M-men Israel og Netanyahu støtter Europas kamp mod muslimerne!

De er kun nogle få venstreorienterede “falske jøder” der ødelægger de sande israelitters pletfrie omdømme!

De er jo lige så meget imod den muslimske og ikke-europæiske indvandring i Europa som os!

At deres demografi forbedres hver gang en “påstået” (((undergraver))) har udført sin mission og gjort et område mangfoldigt (dvs. nært ubeboeligt) og som belønning får en enkeltbillet til De Udvalgtes Land er kun tilfældigt!

Tilfældigheder, alt sammen!

www.newsdeeply.com/refugees/articles/2017/04/11/africans-leaving-israel-under-secret-deals-arrive-on-europes-shores

www.youtube.com/watch?v=PDxO8SLg6AI