Hjem / Danmark / Kreutzmann anmelder: ‘Dansk Patriot’ af Tom Angelo

Kreutzmann anmelder: ‘Dansk Patriot’ af Tom Angelo

Kan vi vække den ariske krigersjæl med borgernationalistisk tankstationsmusik? Det lader de gode folk hos Den Danske Forening til at mene. De promoverer nemlig for tiden pladen ’Stop Nu Dette Vanvid’ af Tom Angelo—en mand, som jeg (efter at have sikret mig, at det ikke er ham bassisten fra Rage Against the Machine) må tilstå, at jeg aldrig har hørt om.

Jeg har ikke i sinde at lytte til hele hans album, men jeg er dog gennem en Facebook-deling blevet udsat for en enkelt af hans sange, som jeg her vil anmelde.

Vi starter nogenlunde lovende ud med titlen ’Dansk Patriot’; jeg havde måske foretrukket ’Dansk Nationalist’ eller ’Dansk Jødefinansbekæmper’, men jeg vil heller ikke være for kræsen.

Min første tanke, efter at have lyttet til sangen, er, at den ikke er særlig god. Jeg ville sammenligne den med en eller anden skrækkelig dansktop-musiker, men jeg hører ikke den slags, så det kan jeg ikke så godt. [Indsæt generisk Birthe Kjær-joke.]

Hvad så med teksten? For man kan være vel altid lytte til en dårlig sang i ny og næ, hvis bare den handler om at fuldbyrde sit folks genetiske potentiale, mens man gør ovnen klar til næsvise finansfolk. Men heller ikke her er der meget held. Omkvæddet lyder således:

“Jeg elsker mit land, jeg har mit danske sind
Og Dannebrog i den stille vind.
Men snart er det slut med glæde og ro;
Du krænker mit land og har en mærk’lig tro.”

Hold da helt fast, hva’? Mit danske sind. Tilkald lige ordensmagten, manden skal til at stoppe jøder i en ovn, mens han fortæller os, at han foretrækker indvandrere fra Kenya frem for arabere, da førstnævnte er glade for bajere og højskoleophold! Og som om det ikke var nok, kritiserer han også islam. Hans standarder for danskhed er så nazistiske, at han tager højde for både sindelag og tro—det er Mengele, hvis Mengele havde tvunget fangerne i koncentrationslejrene til at spise frikadeller.

Han fortsætter senere i sangen:

“Med dig kom mærk’lige skikke,
Som forvrænger kulturen i mit land;
Bedst for alle ville være,
Hvis du rejste hjem igen.”

Nu handler det også om skikke og kulturer. Manden er jo rivravruskende rabiat kulturnazist. Og hvis alt andet slår fejl, er han sågar parat til pænt at spørge muslimerne, om de ikke nok vil rejse hjem igen.

I selve Youtube-videoen får vi lov at kigge på en masse billeder af fredagsbønner og durka-durkaer i burkaer, men ingen af Shlomo Shekelsluger, der trykker på Mellemøstinterventionsknappen, mens han får Kwambuktu til at befamle din datter.

Alt andet lige sætter jeg stor pris på, at man forsøger sig med noget højreorienteret kultur; og det her er trods alt bedre end Rage Against the Machine, så venstrefløjen kan vel næppe klage. Det er vist de eneste to lyspunkter, jeg kan fremhæve.

Jeg giver derfor ’Dansk Patriot’ af Tom Angelo to ud af seks mulige hagekors.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerEric KreutzmannJens BondegaardIngolf GaboldsenAnita Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Bedste åbningssætning til en artikel nogensinde? XD

Anita
Gæst
Anita

Eric kreutzmann Du ved vist ikke hvad nazisme var og er! Pas på med og slynge om dig med den slags det kan nemt komme til og blive en dyr affære for dig, det er injurier så det basker! Endvidere er det yderst strafbart og komme med injurier! Yderligere ville jeg lære og skrive rent hvis jeg var dig, og heldigvis er jeg ikke det! Desuden siger det mere om dig end vedkommende du sviner med injurier! Du skal være glad for det ikke er mig du injuerer på den måde!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

SPICY!!!!!

Er du en af toms groupies? Og ejer du tilfældigvis en kat eller ti?

Jens Bondegaard
Gæst
Jens Bondegaard

Kopieret og dokumenteret til senere brug. Det der er langt over stregen, gør klar til at forsvare dig i retten. Må du få en bøde så stor og pligt til at betale erstatning for injurende udtalelser. Du kommer til at møde mig i retten. Med venlig hilsen Jens.

Claus Boatsinker
Administrator

Ha ha ha ha ha ha ha ha! Vi ses, Jens! XD