Hjem / Danmark / Slag i bolledejen

Slag i bolledejen

Historien om bageriet i Tingbjerg, hvor bageren Ali Parnian har nægtet at betale beskyttelsespenge til en lokal invandrebande og som følge deraf er udsat for gentagende hærværk, er på mange måder den perfekte historie for dagens Danmark, for der er noget for enhver smag;
Dansk-fjendlige “venligboere” kan pege og sige “SE! Der er en udlænding der er ærlig erhvervsdrivende! Skakmat nationalister! Lad os importere flere!”.
Frikadellenationalister kan pege og sige “SE! Der er udlændinge der angriber en ærlig erhvervsdrivende! Og den erhvervsdrivende er også udlænding! Vi er ikke racister!”.

Og vi her på blæseren kan pege og spørge: Hvorfor fanden kan de ikke lege bager og bandekrig i deres egne lande?

Vores storslåede integrationsminister, Inger “Så længe du gør som vi siger, er danskhed kun et stykke papir” Støjberg har taget til Fjæsbog for at udtrykke hendes harme og gentage åndsfraværende floskler

Det påkalder respekt, når bageren i Tingbjerg, Ali Parnian, og andre flittige erhvervsdrivende nægter at betale…

Geplaatst door Inger Støjberg op Dinsdag 23 januari 2018

“… når det kommer til opgøret med parallelsamfund i Danmark, som er blevet skabt, fordi vi reelt aldrig – ligegyldigt om det har været røde eller blå regeringer, der har været ved magten – har turde at tage fat ved nældens rod.
Ali Parnians far sagde så rigtigt i TV2-nyhederne i aftes, at det netop den slags kultur og forbrydelser, som han og andre kæmpede mod i hjemlandene, og at det derfor selvsagt ikke skal forekomme i Danmark.”

Vores rødhårede løvinde slår ikke bare hoved på sømmet, hun må have spist adskillige! Nældens rod er ikke at der er arabere, afrikanere og andre fremmede folkefærd fra lortehulslande der vælter ind over grænsen og de og deres efterkommere render omkring og trækker Danmark ned i deres hjemlands søle, nej, Støjdamen kan fortælle os at problemet er KULTUR! Det er ALTID KULTUR! Fordi KULTUR er det eneste der bestemmer hvad folk gør, og de bandelømler skal bare lære DANSK KULTUR, så bliver de 100% lovlydige!

Kultur er et produkt af mennesker, ikke den anden vej rundt. Den eneste løsning er hjemsendelser, start med de kriminelle men stop ikke der, selv ærlige Ali der bager blottet for beskyttelspenge har ikke noget at gøre i Danmark.
Ville det være synd for Ali hvis vi sendte ham og hans hærværksmænd hjem og de så fortsatte deres julelege i deres hjemlande? Ja bevares.
Men bør fremmede folks interne problemer have dansk indblanding? Nej, ellers kunne vi lege politi overalt i verden.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars AgerbækIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk
Ingolf Gaboldsen
Skribent

I kommentarsporet på en JP artikel, siger en af brugerne således.

“Nu har det jo så efterfølgende vist sig at den 19 årige bager kun har været i Danmark i halvandet år, ikke taler dansk, har tidligere startet 3 andre selskaber som alle er lukkede, bor i et områder hvor lejlighederne koster 6 millioner (næppe noget mange iværksættere gør). Fødevarestyrelsen rejsehold er heller ikke imponerede over ham.
Driftig iværksætter eller en der ikke har helt rent mel i posen?”

Blog: Søren Papes islamistiske knæfald
jyllands-posten.dk/debat/blogs/larsmathiesen/ECE10234097/soeren-papes-islamistiske-knaefald/

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

der står også en hel masse på Max Uwes eget Facebook opslag, har bl.a. lige læst ‘Kontrolrapporten’.
Lad os håbe der kommer en ny stor skandale ud af det. Kunne være sjovt hvis Inger fik madforgiftning eller sådan noget 🙂