Hjem / Danmark / Domsafsigelse

Domsafsigelse

Der er faldet dom i den principielle sag omkring pressefotograf Martin Lehman, host, som nægtede at følge politiets ordre i 2015 om ikke at opholde sig på motorvejen, da muggihorderne besudlede vores vejnet i deres “desperate flugt” til Sverige. Det har retten i Sønderborg afgjort at han havde ret til.

Vi på Dagens Blæser er helt enige i dommen. Vi mener at pressens udsendte, det være sig journalister eller fotografer, i størst muligt omfang skal opholde sig på motorvejen. De bør få total frihed til at spadsere på kørebanen nat og dag i mørkt tøj uden refleksbrikker.

Derimod revser vi politiet for ikke at droppe et komisk stort net over de invaderende, illegale perkerhorder, som, javist, skulle til Sverige men som udnyttede os og vores infrastruktur som en billig hore. De skulle som enhver anden indtrængende fjende være mødt med skarpe skud. Det var en skammens uge at se vores politi og hær være passive i denne grove krænkelse af vores territorium.

Men Lehmann? Ud på E20 med ham.

Ja, så trykker vi på aftrækkeren, kære myndigheder.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg syntes altid man står og mangler komisk store net når man skal bruge dem. Måske de skulle tilføres vores sortiment hos Jysk