Hjem / Akbaring / Drama i Klovnevesten!

Drama i Klovnevesten!

Vidste du at der findes en krænkelsesrangstige, og alt efter hvilket trin man befinder dig på, så har man særlige privilegier? Dem på toppen kan ikke kritiseres og politikere, firmaer og interesseorganisationer kapper om deres gunst. Dem der dyster om de øvre trin på denne rådne stige er blandt andet muslimer, homofile, jøder, kvinder og handicappede. Det er kun i hvide lande at dette cirkus eksisterer, men der er til gengæld også fuldt rampelys på manegen 7 dage om ugen. Dette cirkus er igen blevet udstillet på tegneserieagtig vis med to af topkandidaterne i signaldyst, Fatima og Shlomo.

L’Oreal, et fransk kosmetikfirma, skulle lave en kampagne om deres hårprodukter og vælger så som det ultimative signal at bruge en gadeskider med tørklæde ved navn Amena Khan som hårmodel(!). Håret er dækket til, og man føler altså det er en god ide, i en kampagne for HÅRPRODUKTER, i stedet at promovere sharialov, og koranens budskab om at dele kvinder op i rene og urene, så de rettroende ved hvem der kan forulempes. Eller noget. 10/10 signalværdi, L’Oreal. Progressivt!!

Men så dukker der tweets fra Khan frem fra 2014 hvor hun kritiserer Israel. Oy vey, luk det ned. Det magiske ord antisemitisme slynges ud (et sølle ord i forhold til det fænomenale, fremadstormende og populære udtryk kontrasemitisme), og vupti, muhamedaneren ryger ud i kulden. Du kan opfordre til voldtægt, du kan gå rundt i hvide lande med dit muggiklæde, men kritisér Israel og så skal de krænkede kalotentusiaster nok vise hvem der udsteder checksene. Det opdagede Khan og så var L’Oreals signaleventyr slut for denne gang. Prøv en model uden slør, men med et diskret, moderigtigt selvmordsbælte, så folk stadig ved det er en muhamedaner. Det er trods alt 2018 og vi kan ikke bare glo på hvide, smukke kvinder for fanden.

En finurlig lille nyhedshistorie, som Klovnevesten tilsyneladende kan producere på samlebånd. Jeg vil ikke engang lave satire omkring hvem den næste model er, for Playboy er allerede i gang med at promovere psykisk syge mænd i dametøj til deres svindende læserskare. Næste år er det en ged eller et barn der seksualiseres. Glidebanen eksisterer og kan kun fjernes med masser og masser af reb.

“Find ud af hvem det er du ikke har lov til at kritisere og du vil vide hvem der hersker over dig”

-Voltaire

“Ja, spader, jeg mener jøder”

-Voltaire

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om