Negroid stammeleder elsker Trump

Spred kærligheden

Efter det kom frem, at Donald Trump privat erkender den ret åbenlyse sandhed, at lande fyldt med negre er nogle skrækkelige lortehuller, har han mødt en del modstand. Medierne, signaleringsglade amerikanske politikere samt adskillige afrikanske leder har alle været efter ham.

Men en uventet allieret har nu meldt sig på banen. Yoweri Museveni, der er yppersteshaman (“præsident”) i Uganda, sætter, i modsætning til hele den vestlige venstrefløj, stor pris på Trumps ærlighed. I et tweet skriver Museveni bl.a.: “man kan ikke overleve, hvis man er svag”—straight up Nietzsche, brormand—”det er afrikanernes skyld, at de er svage”. Han fortsætter (med en lidt underlig grammatisk struktur): ”vi er 12 gange større end Indien, men hvorfor er vi ikke stærke?”

Jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg finder mest chokerende: ærlighed fra en afrikansk præsident, der har siddet ved magten uafbrudt i over 30 år, eller det faktum, at manden sidder på Twitter og udøver geopolitisk “muh dik” over for inderne.

Ej okay, nu lyver jeg. Førstnævnte er klart mest chokerende.

Præsident Museveni kan måske nok have ret i mange af de ting, han siger. Samtidig vil dog nogle—selvfølgelig ikke mig; find venligst nogle andre, I kan slæbe i retten for overtrædelse af racismeparagraffen—måske påpege, at der ikke er meget håb for Afrika, når hele kontinentet syd for Sahara (såvel som betydelige dele nord derfor) er beboet af glubske voldtægtsaber med en IQ på 70.

Efterlad et svar

1 Kommentar på "Negroid stammeleder elsker Trump"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Skribent

he noes de way