Hjem / Danmark / Ghettoudspil bliver dramatisk og brutalt

Ghettoudspil bliver dramatisk og brutalt

På overfladen virker regeringens ghettoplan som en tynd kop tyrkisk kaffe, der ikke fjerner så meget som en kvart halvneger fra dansk jord. Tværtimod kunne Løkkes plan, som den blandt andet blev præsenteret i hans nytårstale, kun tolkes som at han vil sprede Venstres fremmedplage til hver en krog af Danmark for at nedbringe lokale sammenklumpninger af perkere i udpegede ghettoområder. Noget af de det vi ser som symptombehandling inkluderer institutionslukninger og begrænsning af snylteri. Fra frikadellepressen:

Det skal være muligt at lukke institutioner i ghettoområder, og folk, som begår kriminalitet i ghettoområder, skal fratages sociale ydelser.

Det lægger regeringen op til i et endnu ikke offentliggjort ghetto-udspil, skriver Kristeligt Dagblad.

Desuden overvejes ”der adgang til i perioder at skærpe straffene for visse kriminalitetsformer i særligt kriminalitetsbelastede områder,” lyder det i udspillet.

Ifølge avisen trækker offentliggørelsen af udspillet ud, fordi regeringen er løbet ind i juridiske problemer. Det handler især om, at det er svært at målrette lovgivning til et bestemt område.

Af udspillet fremgår, at ”initiativer skal som udgangspunkt målrettes (geografisk)”.

Ifølge Jørgen Aalbæk Jensen, professor i forvaltningsret og statsforvaltningsret ved Aarhus Universitet, bliver det problematisk, når lovgivningen skal gælde for et bestemt geografisk område.

– Der er ingen problemer i at lave en lov, der gælder for kontanthjælpsmodtagere, men hvis man siger, at en lov kun gælder i Tingbjerg (ghettoområde, red.), bliver det mere problematisk.- Det er nok derfor, at juristerne ikke bryder sig om udspillet. Det kan virke tilfældigt, hvis man er ude efter bestemte områder. Og normalt siger man, at de konkrete forhold skal håndteres af forvaltningen og domstolene og ikke politikerne på Christiansborg, siger han til Kristeligt Dagblad.

Regeringen havde allerede udspillet klar 11. december sidste år, men det er endnu ikke offentliggjort. Ifølge en kilde tæt på regeringen kan der gå yderligere to uger, før det endelige udspil fremlægges, lyder det.

Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen er blevet forelagt udspillet af Kristeligt Dagblad. Han er positiv over for regeringens forslag om, at initiativerne skal målrettes til de lokale forhold.

Hos Socialdemokratiet ser udlændingeordfører Mattias Tesfaye også muligheder i regeringens foreløbige udspil til en ghettopakke.

– Udspillet er næsten som en udskrift af, hvad vi selv har lagt frem de sidste par år, siger ordføreren til avisen.

Men Tesfaye og co. får en brat opvågning hvis et ikke offentliggjort notat fra Inger Støjberg står til troende. En kilde har følgende direkte citat fra ministeren som på chokerende vis udstikker en helt ny og banebrydende kurs i regeringens ghettobekæmpelsespolitik:

“Det er ikke bygninger vi er imod. Det er ikke mursten der skaber utryghed. Det er den fremmede fjende som i hundredtusindvis går rundt i blandt os. Vi vil af med dem. Vi har konventioner der ikke tillader en storstilet repatriation, men det ønsker vi jo heller ikke. Det vi er blevet enige om er, at kun floder af fremmed blod kan løse dette.

Vi river ikke boligblokke ned. Vi henretter ballademagerne og de klaner hvorfra de myldrer frem. Alle sammen. Dette er dels en politiopgave og dels en udliciteringsopgave. Regeringen har allerede forskellige paramilitære grupperinger på kontrakt som kan udføre opgaverne. Javist vil vi lukke institutioner i ghettoområderne, men det er fordi alle de lokale er blevet likvideret. Ligeledes vil vi begrænse deres brug af sociale ydelser, ja vi vil garantere at dette sker, for de havner alle i kister.

Danmark er på vej i monokulturel tilstand og denne regering vil få skylden for dens fremtrædende rolle i dette. Men uden en monokultur kan Danmark ikke overleve”

Som nyhedsorgan er det vores primære opgaver at bringe det vi føler der har en stor nyhedsværdi til torvs. Vi vil ikke lave en værdiladet vurdering af dette unikke initiativ, da en gordisk knude nogen gange kun kan løses med sværdets slag. Derfor vil vi selvfølgelig løbende berette om denne indsats og eventuelt formidle stillingsopslag og andet der kunne have relevans for vores storhjernede læserkreds.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Wow Hende Inger “Perker’ jeg kværker” Støjberg er da noget rabiat