Husk ALLE millionerne!

Spred kærligheden

Det er i dag, d. 27. januar, international holocausthuskedag ifølge de Forenede Nationer.

Dette er dagen hvor vi husker på hvordan onde onde nazister, midt i en krig på adskillelige fronter, brugte tid på at samle jøde i lejre udelukkende for at dræbe dem da det jo ville være alt for svært (eller let?) bare at gøre det der hvor de var.

Jøderne i lejrene døde naturligvis ikke af sygdomme og sult grundet manglende forsyninger i et krigshærget Europa, de blev alle som en dræbt med fuldt overlæg af tyskerne. Ikke bare dræbte de jøderne, de gassede dem så langsomt at de havde tid til at lave skrabemærker i betonvæge med de bare fingre, og nogle steder havde de den frækhed at bruge utætte trædøre i gaskamrene, nærmest for at håne de stakkels langnæser! Herefter lavede nazisterne sæbe af deres fedt (imponerende når man tænker på at de var blevet sultet), lampeskærme af deres hud (Deres hud er tilfældigvis gedeskind), og til sidst brændte de ligene hurtigere og med mindre restmateriale end nogle moderne krematorier formår. *grubleemoji*

Alt dette skete dog kun i lejre der kom til at ligge på den kommunistisk kontrollerede side af Europa, alle lejre i vestligt Allieret territorie var tilfældigvis kun koncentrationslejre. *stor grubleemoji*

 

I hvert fald vil vi ønske vore læsere en god dag med 6 millioner jødekager bagt i gasovn. Vi håber at i husker at mindes de 60 gasillioner, for intet er vigtigere end at forhindre en gentagelse af de 600 fantasilioner.

PS: Nazisterne arbejde for tyske interesser, så for at forhindre det her sker igen må du ikke arbejde for dit folks interesser hvis du er hvid.

Efterlad et svar

Vær den første til at kommentere!

Informer om
avatar