Hjem / Indsigt / Underkastelse på denne skammens dag!!11!

Underkastelse på denne skammens dag!!11!

Min kollega, redaktør og medvært har skrevet en artikel, der, hvis min satireradar fungerer korrekt, lader til at stille spørgsmål ved Holocaust(TM). DET ER IKKE DAGENS BLÆSERS HOLDNING.

Vi stiller ikke spørgsmål til det hundrede procent sandfærdige folkemord som vi ved fandt sted. Selv detaljer som har vist sig at være falske VED vi er sande, for DET FØLES SANDT I MIT SIND. Og vi skammer os over at være hvide, som de hvide tyskere der i deres tegneserieagtige ondskab opfandt holocoasteren, vognen som fyldtes med jøder, kørte nedad på skinner, ramte en stopklods og tømte sit jødeindhold direkte ind i en ovn! JEG KAN IKKE RUMME MIN SKAM! Hvordan kunne de være så bestialske?

På mine vegne, på Dagens Blæsers vegne, på den hvide civilisations vegne: undskyld, jødiske gæster. Følgende er officielle fakta:

  • Der døde 6 trillioner eller et hvilket som helst tal der overstiger 6 millioner.
  • Utætte trædøre kan sagtens holde tæt på bruserrum som ikke er bruserrum.
  • Bruserrum var dødsrum og alle beretninger om mirakuløs overlevelse hvor der kom vand ud af bruserne i stedet for insektgift var et MIRAKEL fra en eller anden jødisk G-d som redddede disse sjæle fra gasdøden. Tak G-d!!
  • Endnu engang: der døde mindst 6 millioner.
  • Der blev lavet lampeskærme af jødehud og sæbe af Shlomos fedt. Grusomt hvis sandt. OG DET ER DET!
  • Skorstene bygget efter krigen kan sagtens retroaktivt have været brugt og haft forbindelse til krematorier som kan brænde lig hurtigere end fysisk muligt, for ALT ANDET ER JØDEHADSK REVISIONISME! DØ, JØDEHADERE!
  • De industrielle komplekser med tilknyttede arbejdslejre var i virkeligheden dødslejre. Hey, det er jo børnelærdom. Hvorfor er det på denne liste, beskidte antisemit???!? Slet dette punkt!
  • Symfoniorkestre, svømmebassiner, teater, lommepenge, fodboldturneringer i Auschwitz, en notorisk ultradødslejr, var i virkeligheden gasseancer med dødsgas kommende ud af instrumenterne, vand fyldt med insektgift som vandgassede svømmerne, teater med dødelig gas så alle døde af dødsgas, lommepenge som når man rørte ved dem udløste insektgift som var dødelig med det samme, og fodbolde fyldt med dødsgas spillet på baner lavet af strømførende græs, som dræbte spillerne, men kun de jødiske og ikke de tyske. Jeg får en klump i halsen, når jeg for mit indre øje ser disse grusomheder!

Vi anerkender disse punkter, og ved at nationalisme kun fører til én ting og det er indviklede dødsscenarier for komplet uskyldige jøder som ikke med deres opførsel har nogen som helst skyld i nogen form for udstødelse fra de samfund de på ingen måde, på noget tidspunkt har undergravet og de er bare gode mennesker, en gave til menneskeheden, og vi undsiger nationalisme i alle former og enhver kritik af jøder er bare vores beskidte, latente antisemitisme som kommer til udtryk. Vi angrer, vi undsiger og vi vil forbedre os, ikke bare denne dag men hver dag fremover i en tusindårig forbrødring med vores historiske udplyndrer. Udplyndrer??!? Jeg mener judeo-kristne forbundsfælle. I fred. I evighed. Shalom.

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Johannes V. JensenLars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

og 4 mill. ofre plus det løse, er det samme som 1,5 mil. plus det løse. Jeg ved det er sandt for det står skrevet i sten!comment image

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Er det ikke muligt jeres nummer eins fanboy, Mikkel Anderson, kan komme på 266B og tale om Holohoax? Han er jo kendt skikkelse i revisionist miljøet. Men med moderation. Hans had til jøder kan til tider forblænde hans dømmekraft.