Hjem / Verden / Vejrguderne vil drukne Paris

Vejrguderne vil drukne Paris

“De fleste afrikanere kan ikke svømme, så det er tid til at løse Paris’ plage”, synes vejrguderne at tænke. Der er oversvømmelse ved Seinen og det har sine positive effekter. Desværre er de besatte forstæder endnu ikke kommet under vand, så de uforberedte tredjeverdensborgere sover ikke med fiskene. Endnu. Men husk at det ikke er forgæves at bede en bøn alligevel.

Dog har vandmængderne allerede fjernet de franske trøffelheltes mulighed for at se på islamisk kunst i klatmaleriernes mekka, Louvre:

Paris er lørdag i forhøjet alarmberedskab, efter at vandstanden i Seinen fortsætter med at stige og forværre oversvømmelser i den franske hovedstad.

Museerne Louvre, Musee d’Orsay og Orangerie museet har forberedt sig på mulige oversvømmelser, og Louvres afdelinger med islamisk kunst er blevet lukket.

“Med maskinpistoler skal vi nok sørge for I kan se vores udstilling om islamisk kunst, goyim”.

Når vandstanden igen er normal, skal Louvre nok igen kunne fremvise alverdens lort, og så selvfølgelig Mona Lisa, men det bliver først når dette forsøg på at drukne de brune besættere er ovre. Paris og mange andre byer og områder i Europa, herunder mange steder i Danmark, ville have godt af hjælp fra naturen til at bekæmpe de indvandrede horder, når nu demokratiet kun kan formå at nedkalde den ene samfundsplage efter den anden, i stedet for at skabe trivsel for de europæiske folkeslag. Når japanske turister ligefrem bliver syge af den chokerende oplevelse det er, at forvente et fransk Paris, og så i stedet møde ækle horder af negere, algiere og andet skidtfolk, så er det vist et tydeligt tegn på at byernes by har brug for en frisk start.

1941: negerfri idyl i Paris

2018: dystopisk negerhelvede i Paris

Regnen redder os nok ikke, så det er tid til at vi selv rydder op, såvel i Paris som i Odense. Vælg nationalismens vej, hævd dit folks ret til dets eget land og smid de fremmede på porten, hvor længe de end har misbrugt vores gæstebud. Sammen skal vi arbejde for en fremtid hvor folk, familie og fædreland er de centrale begreber i centrum for alle væsentlige beslutninger. Det er vejen frem. Men seks millioner kubikmeter vand hist og pist ville bestemt være en god, hjælpende hånd.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Hvis det så bare var en dystopisk forestilling af fremtiden det der neger billede. Desværre er det den virkelighed vi lever i og derfor ikke nogen ‘dystopi’.
Fra ordnet.dk:
dystopi substantiv, fælleskøn
BØJNING -en, -er, -erne
UDTALE [dystoˈpiˀ] tip
OPRINDELSE fra græsk dys-, og topos ‘sted’ , betydning 1 under indflydelse af engelsk dystopia med samme betydning , jævnfør utopia
Skjul Betydning
Betydninger
1.
negativt fremstillet eller negativt opfattet fremtidsvision, ofte vedr. samfundsforhold