Hjem / Andet / Superseje negere vil udrydde alle mexicanere

Superseje negere vil udrydde alle mexicanere

Ifølge en omfattende ny meningsmåling, foretaget af Harvard og markedsundersøgelsesfirmaet Harris, støtter 81% af amerikanske vælgere en reducering af antallet af indvandrere, landet tager imod (ca. 1,8 mio. i 2016). 63% af vælgerne støtter ikke blot en reducering, men minimum en halvering af antallet.

Nogle af dem, der er mest ivrige efter at halvere indvandrere er imidlertid vores gode venner negerne. Faktisk går hele 48% af basketball-amerikanere ind for, at indvandringsniveauet reduceres til højst en kvart mio. mennesker årligt. En sådan partering er vist ikke set siden folkemordet i Rwanda.

En af forklaringerne på dette skulle efter sigende være de beskæftigelsesproblemer, en lavintelligensgruppe som sorte amerikanere bliver forvoldt, når relativt mindre uintelligente mexicanere og centralamerikanere strømmer til landet i stort antal. Iflg. Stephen Camarota, der er forskningschef hos Center for Immigration Studies, fører en stigning på 10% i antallet af latinamerikanere inden for en given beskæftigelse til et fald på 5% i sortes lønninger.

Det er dog ikke kun Akachukwu, der er gået i gang med at slibe macheten. Hele 30% af de latinamerikanske vælgere i USA støtter samme reducering af indvandringsniveauet til en kvart mio. årligt eller mindre.

Så til alle amerikanerne, der utvivlsomt sidder og læser mine artikler ved hjælp af Google Translate—næste gang Quantavius vil have fingrene i din datter, så husk lige at sikre dig, at han går ind for jødisk-kristne familieværdier, og at han i øvrigt også deltager aktivt i planlægning folkemord på mariachi-spillende bønneslugere (noget vi her på Dagens Blæser selvfølgelig er modstandere af, da vi ikke går ind for nogen former for ulovlig vold).

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

En vigtig dato…

“Nå ja, det var 11. september”. Det er ikke noget man hører alverden om mere, …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om