Hjem / Indsigt / Paul Nehlen bemærkede det man ikke må bemærke

Paul Nehlen bemærkede det man ikke må bemærke

Paul Nehlen er en succesfuld forretningsmand som stiller op til kongresvalget fra et distrikt i Wisconsin. Han er af en politiker at være ganske ung, 48 år gammel, og har været ganske aktiv på twitter. Måske fordi han ikke er levebrødspolitiker har han bevaret den sunde egenskab det er at tilegne sig ny viden og siden forholde sig til den. Han startede som lidt af en klassisk boomertype, som var med til at promovere anti-islamisk oplysningsmateriale, men generelt har han fra start været ombord på America First toget, og  har bakket op om Trumps oprindelige valgløfter med mere.

Men.

Men…. når man er på twitter, så bemærker man ting. Ikke alene bombarderes man med fakta, men man ser også at der foregår en åbenlys kamp for og imod hvides rettigheder. Visse folk har meget travlt med at hakke på en hvis man nærmer sig identitetspolitik, og at sige at det er OK at være hvid, en kampagne som Nehlen bifaldte, var en rød klud i nogens ansigt. Men hvem? Hvem kan have noget imod at man synes det er i orden at være hvid? Det kunne såmænd hele det slæng man også kalder “blue checkmark twitter“, det vil sige platformens verificerede brugere. Det er dem som via algoritmer dukker op som de første hundrede svar til ethvert tweet af præsident Donald J. Trump, i karakter af et samlet anti-Drumpf hylekor, og disse folk har én ting til fælles: de er mere eller mindre alle jøder. De taler som med én stemme, og deres had mod hvide som taler for deres egen overlevelse i deres egne lande bringer dem i fuld LUK-DET-NED-tilstand.

Det fandt Paul Nehlen hurtigt ud af, og da han siden oplyste at han nu var gået i gang med at læse Culture of Critique af Kevin MacDonald, en evolutionær analyse af jødisk involvering i det 20. århundredes intellektuelle og politiske bevægelser, så gik twitterjøderne i totalt selvsving. Nu er det således antisemitisme at læse om en objektiv gennemgang af deres eget folks bedrifter (hvilket gør at begrebet antisemitisme i dag blot betyder “ting du ikke har fået jødisk tilladelse til at sige, skrive, høre, se eller læse”, og derfor er erstattet af det nye, friske begreb kontrasemitisme).

Han kom blandt andet i clinch med den jødiske, neokonservative krigsforbryder John Mordecai Podhoretz, som Nehlen klogeligt opfordrede til at “spise en kugle”, efter at denne internationale forbryder havde kastet fornærmelser efter Nehlen, der som bekendt på ubehøvlet vis bemærkede ting uden tilladelse.

For at dokumentere hadet offentliggjorde Paul Nehlen for nyligt en liste over de twitter-verificerede personer som alene den sidste måned havde angrebet ham for hans America First politik. Den bestod af 81 individer og af disse var 74 af jødisk herkomst! Jeg er endda overrasket over at Kurt Schlichter, Caleb Howe, Stephen Gutowski og Ben Howe ikke er jøder, men det er da meget muligt at det er tilfældet at de blot er utålelige. Denne internationale klike, som udgør 2% af den amerikanske befolkning, hvoraf de fleste også har dobbelt statsborgerskab, gør sig overalt negativt bemærket for deres overrepræsentation i alt hvad der er skadeligt for hvide, men dette frontalangreb mod Nehlen er så umaskeret, så frækt og uden jordforbindelse, at vi må se det som desperation. I øvrigt dokumenterer Paul Nehlen også øvrige personangreb mod sig på hans valghjemmeside, og også her hober (((tilfældighederne))) sig op til ingens overraskelse.

Vi har bemærket ting. Gardinet er blevet trukket fra. Nu prøver de febrilsk at lukke internettet ned. Men det er ikke længere nok at skryde “antisemit”. Sandheden frygter ingen smædeord, og i Paul Nehlen har vi en frygtløs karakter, som vokser sig stærkere for hvert angreb. Jeg er taknemmelig for hans arbejde, og håber hans kamp med åben pande kan inspirere os alle til at sige hvad vi vil; sige hvad der er nødvendigt. Vi har også brug for politikere på vores side som spiller med mere skjulte kort, men nogen skal være bølgebryder og eksponere den normalt unævnelige fjende, og her har Nehlen vist sig at være med end vi som et hvidt kollektiv kunne håbe på.

Gud bevare Danmark! Og Paul Nehlen (jeg ville egentlig linke Nehlens Wikipedia-side til hans navn men den har (((de))) overtaget, og gjort til et patetisk smædeværk som ikke fortjener eksponering her).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Lad os se hvad der sker med Paul Nehlen, han virker som han vil tabe meget ved at gå all-in. Men han giver os da håb, inden for de demokratiske-rammer!