Hjem / Samfund / #120dB erstatter #metoo

#120dB erstatter #metoo

En hel del tyske kvinder er godt og grundigt trætte af Frau Merkels landsskadelige virksomhed, som har besværliggjort deres hverdag tifoldigt i løbet af de sidste 15 år. Foruden taharrush (masse-sexchikane/voldtægt) til festivaler, så er det også blevet dagligdag at blive overfaldet eller voldtaget hvis man skulle være så uheldig at befinde sig på det forkerte sted, i ens hjemland.

Da den overfladiske #metoo bevægelse gik hele verden rundt var det særdeles populært. Men ligesom så mange andre “intersektionel-feminisme” påfund, så gik man langt uden om dem der virkeligt har brug for hjælp. I første omgang forsøgte kvinder der har været udsat for overfald og voldtægt af muhamedanere at bruge samme hash-tag, som jo var en bevægelse der var til tænkt alle kvinder. Men det gik ikke godt, straks hoppede en masse såkaldte “portvogtere” frem og fortalte at #metoo-bevægelsen under ingen omstændigheder skulle kapres til Islamofobisk propaganda og udskammede de kvinder der gjorde opmærksom på virkeligheden. 

Derfor har flere kvinder med @BeritFranziska som frontfigur nu taget sagerne i egen hånd og deler deres oplevelser under hash-tagget #120dB på flere sociale medier, så der kan komme fokus på overfald, voldtægt, taharrush og muhamedanske pædofil-ringe, som vi har set i f.eks. Rotherham og andre byer i Storbritannien. 

I videoen går tre navne igen, det drejer sig om pigerne Mia, Maria og Ebba der alle har været udsat for muhamedanernes forfærdelige kultur. Vi vil aldrig glemme hvad de gjorde mod jer!

11-årige Ebba blev sidste år kørt ned af en “Fredens lastbil” i Stockholm

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

“BEKLAGER, MEN SVARET ER NEJ!”

Sagen omkring Pewdiepie som Dagensblæser rapporterede om igår har taget sig en fuldstændig og komplet …

Efterlad et svar

1 Kommentar på "#120dB erstatter #metoo"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Anonym
Gæst
Anonym

De ligger, som de har redt. Jeg har ingen sympati for dem.