Hjem / Akbaring / Dovne europæere VIL bare ikke voldtage!

Dovne europæere VIL bare ikke voldtage!

En af de daglige konsekvenser ved politikernes højt beskattede multikultur i Danmark, i Norden og Europa, er voldtægterne og dét er højst ubelejligt. Kan vi dog ikke bare fokusere på den fremmede, ultraspændende mad?!?

Feminismen er i sin (((natur))) samfundsnedbrydende og ikke til for at tjene kvinders vel. Den er blot endnu et våben mod den kulturelle og etniske homogenitet, og derfor er det feministiske kattedamesegment så godt som altid fortaler for befolkningsudskiftningen. Feministerne har fundet en fidus til at fjerne fokus fra deres primitive mandsgæsters voldtægtsiver. Denne fidus er forventet nok enormt stupid, men det er nok mere behovet for at kunne fortælle sig selv en løgn end ønsket om at fremføre faktabaseret argumentation, som driver deres destruktive adfærd.

Fidus: der har altid været et enormt højt voldtægtsniveau. Nu er der bare flere piger der tør anmelde det. Der var samme voldtægtsniveau før indvandringen. Bekæmp patriarkatet!

Ja. Det er ret dumt. Men det er faktisk blevet fremmedlobbyens og feministernes nye gotcha. “Vi har ikke et indvandrerproblem. Vi har et problem med at mænd voldtager. Løsningen er ikke at fjerne indvandrerne. Løsningen er at mænd holder op med at voldtage!”

Dette argument betyder altså at et mystisk voldtægtsfænomen altid har plaget europæiske samfund (i tusind år?). Piger har altså levet i et usynligt, udokumenteret (typisk patriarkalsk opførsel) voldtægtsmareridt af et samfund, og er nu pludseligt begyndt at anmelde voldtægterne, og ligeledes er der pludselig overskrift på overskrift om gruppevoldtægter og overfaldsvoldtægter. Alt sammen uden sammenhæng med indstrømningen af fremmede som på ubelejligvis dømmes for selvsamme voldtægter.

Så selvom omtrent samtlige overfaldsvoldtægter i Skandinavien udføres af udlændinge, f.eks. er de officielle tal i Sverige 95,6%, i Oslo 100%, så ville skandinavere altså vågne op til dåd og udføre forbrydelserne selv, hvis vi blev de fremmede kvit. De fleste dømte i Sverige er afghanere, irakere og somaliere, men Jobbe Svensson står altså på spring ifølge feministernes Store Løgn.

Javist. Der hvor “argumentet” falder helt fra hinanden er når man ser på de øvrige anmeldelser af forbrydelser. Alle andre kriminalitetskategorier er jo også præget af de fremmede i relation til deres stigende tilstedeværelse og skyldes indbrud, mord, brandstiftelse, grov vold, overfald og lignende også blot, at folk nu endelig i multikulturens daggry tør anmelde disse vidtforgrenede ugerninger? Sikkert.

Men det eneste vi ved er, at voldtægtsniveauet er en matematisk konstant. Sargon of Akkad, en liberalistisk internetaktivist, fremførte tesen, at hvis de pakistanske rotter i Rotherham ikke havde voldtaget 1000 småpiger, så ville englændere have gjort det. Hvordan kan man hade sit eget folk så meget, at man fornedrer sig til den slags udgydelser? Jeg vil mene modargumentet her kunne være i form af en kran.

Hvad der er sandhed og hvad der er propaganda omkring voldtægter i Sverige, gennemgik Dan Eriksson på hans daglige program Den här Dan i dag. Det er værd at se (hver dag):

Som Dan siger er løsningen internering, deportation og repatriering. Det er en mirakelkur som kan løse mangt og meget. Så kom i form til du inden længe skal søge job i dødspa-… repatrieringsstyrkerne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Skævøjet homofil saboterer dansk ishockey

Moderne sport er i høj grad i færd med at blive weimariseret og tilpasset det …

1
Efterlad et svar

avatar
 
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Komponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Komponisten
Gæst
Komponisten

Et essay jeg har skrevet til en anonym spørgeundersøgelse om feminisme og ligestilling i Danmark. Tænker I herinde kan nikke genkendende til nogle af pointerne selvom jeg mangler kilder. “Hvordan kan man opnå ligestilling mellem mænd og kvinder når vi er så forskellige? Er det ren lykke for en kvinde at arbejde 70+ timer om ugen som advokat, og så indse som 35-årig single, at hendes æggestokke er ved at tørre ud? Er det godt for et endnu mere feminiseret samfund at se drenge sakke bagud i forhold til piger i skolen? Kvinder og piger klarer sig utroligt godt i… Læs mere »