Hjem / Akbaring / Dovne europæere VIL bare ikke voldtage!

Dovne europæere VIL bare ikke voldtage!

En af de daglige konsekvenser ved politikernes højt beskattede multikultur i Danmark, i Norden og Europa, er voldtægterne og dét er højst ubelejligt. Kan vi dog ikke bare fokusere på den fremmede, ultraspændende mad?!?

Feminismen er i sin (((natur))) samfundsnedbrydende og ikke til for at tjene kvinders vel. Den er blot endnu et våben mod den kulturelle og etniske homogenitet, og derfor er det feministiske kattedamesegment så godt som altid fortaler for befolkningsudskiftningen. Feministerne har fundet en fidus til at fjerne fokus fra deres primitive mandsgæsters voldtægtsiver. Denne fidus er forventet nok enormt stupid, men det er nok mere behovet for at kunne fortælle sig selv en løgn end ønsket om at fremføre faktabaseret argumentation, som driver deres destruktive adfærd.

Fidus: der har altid været et enormt højt voldtægtsniveau. Nu er der bare flere piger der tør anmelde det. Der var samme voldtægtsniveau før indvandringen. Bekæmp patriarkatet!

Ja. Det er ret dumt. Men det er faktisk blevet fremmedlobbyens og feministernes nye gotcha. “Vi har ikke et indvandrerproblem. Vi har et problem med at mænd voldtager. Løsningen er ikke at fjerne indvandrerne. Løsningen er at mænd holder op med at voldtage!”

Dette argument betyder altså at et mystisk voldtægtsfænomen altid har plaget europæiske samfund (i tusind år?). Piger har altså levet i et usynligt, udokumenteret (typisk patriarkalsk opførsel) voldtægtsmareridt af et samfund, og er nu pludseligt begyndt at anmelde voldtægterne, og ligeledes er der pludselig overskrift på overskrift om gruppevoldtægter og overfaldsvoldtægter. Alt sammen uden sammenhæng med indstrømningen af fremmede som på ubelejligvis dømmes for selvsamme voldtægter.

Så selvom omtrent samtlige overfaldsvoldtægter i Skandinavien udføres af udlændinge, f.eks. er de officielle tal i Sverige 95,6%, i Oslo 100%, så ville skandinavere altså vågne op til dåd og udføre forbrydelserne selv, hvis vi blev de fremmede kvit. De fleste dømte i Sverige er afghanere, irakere og somaliere, men Jobbe Svensson står altså på spring ifølge feministernes Store Løgn.

Javist. Der hvor “argumentet” falder helt fra hinanden er når man ser på de øvrige anmeldelser af forbrydelser. Alle andre kriminalitetskategorier er jo også præget af de fremmede i relation til deres stigende tilstedeværelse og skyldes indbrud, mord, brandstiftelse, grov vold, overfald og lignende også blot, at folk nu endelig i multikulturens daggry tør anmelde disse vidtforgrenede ugerninger? Sikkert.

Men det eneste vi ved er, at voldtægtsniveauet er en matematisk konstant. Sargon of Akkad, en liberalistisk internetaktivist, fremførte tesen, at hvis de pakistanske rotter i Rotherham ikke havde voldtaget 1000 småpiger, så ville englændere have gjort det. Hvordan kan man hade sit eget folk så meget, at man fornedrer sig til den slags udgydelser? Jeg vil mene modargumentet her kunne være i form af en kran.

Hvad der er sandhed og hvad der er propaganda omkring voldtægter i Sverige, gennemgik Dan Eriksson på hans daglige program Den här Dan i dag. Det er værd at se (hver dag):

Som Dan siger er løsningen internering, deportation og repatriering. Det er en mirakelkur som kan løse mangt og meget. Så kom i form til du inden længe skal søge job i dødspa-… repatrieringsstyrkerne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Komponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Komponisten
Gæst
Komponisten

Et essay jeg har skrevet til en anonym spørgeundersøgelse om feminisme og ligestilling i Danmark. Tænker I herinde kan nikke genkendende til nogle af pointerne selvom jeg mangler kilder.

“Hvordan kan man opnå ligestilling mellem mænd og kvinder når vi er så forskellige?
Er det ren lykke for en kvinde at arbejde 70+ timer om ugen som advokat, og så indse som 35-årig single, at hendes æggestokke er ved at tørre ud?

Er det godt for et endnu mere feminiseret samfund at se drenge sakke bagud i forhold til piger i skolen? Kvinder og piger klarer sig utroligt godt i et kommunikations – og videnssamfund i forhold til mænd og drenge.

Er det godt for drengebørn at der i børnehaver, folkeskoler er en overvægt af kvindelige lærere og pædagoger? Hvor er de mandelige rollemodeller som ikke går amok over at drenge tegner pistoler, sværd, krige, blod, død, vold , slår hinanden med pinde (som i at lege), slås for sjov i frikvarterene og giver drengene lov til at komme af med deres energi? Er det godt når den ene kvindelige dansklærer efter den anden tvinger drengene i klassen til at læse den ene kedelige fantasiløse socialrealistiske roman efter den anden? Hvad med noget med sci-fi, krig, våben, rekordbøger, maskiner og andre emner? #Guysread.com

Er det godt for kvinder at have sex med masser af mænd igennem deres 20’ere, weekend efter weekend, det ene meningsløse knald efter det andet, den ene latterlige fuckboi efter den anden, også når de når de 30, håbe at prinsen på den hvide hest samler hendes beskidte, brugte, degenerede legeme op, og giver hende alt hvad hun begærer med hensyn til et stabilt familieliv? Hvor henne står der, at seksuel frigørelse og promiskuitet fører til en lykkeligere tilværelse for kvinder?

Hvor sørgeligt er det ikke at se unge mænd, som ikke har en mening med deres tilværelse, som ser porno hverdag, sidder foran computeren eller sin playstation, og spilder deres liv væk på en meningsløs hedonistisk levemåde, i stedet for at hanke op i sig selv og arbejde hårdt for at nå sine mål? Hvorfor skulle man træne i centeret, når man kan sidde og spille FIFA i timevis derhjemme? Hvorfor læse en god bog når man kan sidde og se netflix? Hvorfor udfordre sig selv og prøve at forføre en kvinde, når man har tinder-appen på sin telefon som nærmest er blevet en selvtillidsbooster for egoistiske, narcissistiske, berettigede og åh så specielle “I’m an instagram model”-typer af kvinder, som ikke har andet at tilbyde end deres udslidte vagina.

Vi mangler ligestilling her og der, og det er bare aldrig godt nok for kvinderne. Bare se på ludermanifestet hvor de tre “intellektuelle” kvinder virkelig fortæller os hvordan det at ryste røv og gå med meget afslørende kjoler virkelig bekæmper det her onde onde “patriarkat”… Stærke, hvide, cis-kønnede mænd, byggede og var rygraden til Europa. Alle de opfindelser man har gavn af i hverdagen; telefoner, internet, elektricitet, forbrændingsmotoren, computeren, moderne medicin, printeren, satellitter (GPS), trådløs teknologi etc. er opfundet af hvide mænd.

Går man rundt ser man, at alt er bygget af mænd, jovist, men alle er født af en kvinde! Er det ene bedre end det andet, nej vil jeg mene. Men det er to forskellige og meget vigtige aspekter af vores civilisation, og det udelukker ikke kvinder i dag for at forfølge og studere de mere traditionelle mandlige fag. Men hvad ser vi? Jo mere ligestilling vi har, jo mere vælger kønnene efter deres interesser. Proportionen af kvindelige sygeplejerske til mandlige sygeplejersker er omtrent den samme som mandlige til kvindelige ingeniører. Men nej, dette er sikkert igen det onde patriarkat som undertrykker og forhindrer kvinder i at blive ingeniører, fysikere, matematikere, skraldemænd, kloakarbejdere,murere, tømrere, jord-beton arbejdere, minearbejder og andre former for arbejde, hvor man virkelig mærker at man er priviligeret som mand.

Vi har ikke brug for maskuline kvinder og feminiserede mænd. Vi har brug for feminine kvinder og maskuline mænd, det er naturens orden, og den er ikke i balance i dag vil jeg mene. Betyder det at kvinder bare skal gå hjemme som de gjorde i 50’erne? Nej, det er ikke min pointe. Men mænd og kvinder har igennem millioner af år udviklet sig forskelligt fra hinanden, sådan, at vi i forening er stærkest og kan producere afkom som har den bedste chance for at overleve, derfor er mænd bedre til nogen ting mens kvinder er bedre til nogle andre ting (generelt set). Og så kan det godt være I tænker, at det har vi ikke brug for i dagens Danmark, nej, men man kan ikke bare lade som om at millioner af års evolution og “hardwirering” af hjernen ikke eksisterer. Fordeling af intelligens og talent er heller ikke en uniform fordeling, også er det ligemeget hvor lavt man sænker fællesnævneren så alle kan være med, det vil aldrig lykkes at få et fuldstændigt egalitært samfund eller at alle opnår præcis samme resultater. Det er derfor jeg synes at feminisme er en stor joke, som splitter mænd og kvinder, ødelægger kernefamilien og gør kvinder ulykkelige på længere sigt…

Mænd og kvinder er ikke ens, bare se på Bear Gryll’s TV-program “Survivor” og læg mærke til hvordan mændene klarer sig langt bedre end kvinderne når det handler om at overleve på en trope ø… Jeg ønsker ikke en “mænd mod kvinder debat” og hvem der er bedst af kønnene, men en balance mellem rationelle og handlekraftige mænd og empatiske og omsorgsfulde kvinder. Jeg ønsker kun det bedste for begge parter, og jeg tror på ingen måde, at vi går i den rigtige retning i dag…

Puha, det var en lang smørre. Tingene blev sat på spidsen, for at provokere, for at udfordre og forhåbentlig frembringe tanker om vores tilværelse i dag i vesten. Hvor er det godt vi har Merkels #WirSchaffenDas, #FeministiskSnöröjning i Sverige og DRs #Ludermanifestet, så vi mænd virkelig kan lære hvad der sker, når kvinder praktiserer deres “rationelle” tanker og idéer…”