Hjem / Indsigt / Hvide antages ej

Hvide antages ej

Jeg faldt her den anden dag over et ca. 2 uger gammelt tweet fra BBC Newsbeat, nyhedsprogrammet på statslige britiske radiokanaler BBC Radio 1 og BBC Radio 1Xtra. I dette søgte de en multimedie-journalist praktikant, hvilket i og for sig ikke er underligt, men der var et krav jeg studsede over; man måtte ikke være hvid.

BBC har et samarbejde med Creative Access, en non-profit organisation hvis erklærede mål er at skaffe arbejde i kreative fag til ikke-hvide minoriteter, og i forbindelse med dette samarbejde tilbyder de altså en praktikplads hvor de altså ikke vil antage en hvid. Kunne man forestille sig det ramaskrig der ville komme hvis BBC havde et samarbejde med en non-profit om at tilbyde praktikpladser der KUN måtte gives til hvide? Eller til etniske briter? Vi ville ikke høre en ende på det! Der ville være den ene krølhårede mulat efter den anden der skulle hakke på hvide i medierne i ugevis, ledere og bestyrelse måtte måske gå af, og overalt i Europa -hvis ikke hele den vestlige civilisation- ville medier køre med historien om hvordan hæderkronede gamle British Broadcasting Company var blevet kapret af fascister og nazister der gudhjælpemig prøvede at gøre det til et BRITISK Radio-TV selskab!

Men når det ikke er fremmede der diskrimineres imod, men etniske briter og den hvide race generelt, så er det helt i orden! Alt er fint! Tænd for radioen og hør den seneste rapport om multikulturens vidundere, oplæst af en neger naturligvis! Afstå fra at fædre børn for klimaets skyld, men lad fremmede komme ind fordi vi mangler arbejdskraft! Drik din sojamælk! Lyt til vores propaganda! Vi bruger DINE penge til at diskriminere imod DIG!

Der vil sikkert være en læser eller to der tænker “Jamen det er jo bare de skøre briter, det rør jo ikke os”, til det kan jeg kun sige følgende: De dele af disse folkeforræderiske tankegange og handlemåder der ikke kommer til landet snarest er her allerede, du har bare ikke lagt mærke til dem endnu.

 

Jeg vil også tilføje at mennesker der averterer specifikt efter ikke-hvide medarbejdere, ofte er typen der hårdnakket påstår at racer ikke findes når hvide prøver at tale for deres egne interesser.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerIngolf GaboldsenGlenn GertIngolf GaboldsenLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvad tror i hornbrille-speltkællingerne i bestyrelsen hos DR skulle ansætte en mangfoldighedskonsulent hos Danmarks Radio til 2 millioner til.

Glenn Gert
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Haha en sandnigger som kulturarvs chef, også oven i købet en der siger man skal lave det svenske samfund om, fordi han ikke kan føle sig hjemme med sin Pakistanske baggrund.

Fy forhelvede

Claus Boatsinker
Administrator

Holy shit, det er Glenn Gert! Ja, jeg så godt det der. Svært at se eftersom man bliver harm af at se den klamme pakihomo.