Hjem / Akbaring / TAKKEBREV til gyselige KURDERE

TAKKEBREV til gyselige KURDERE

Takkebrev til vores kurdiske gæster:

TAK, kurdere, for at vandre i min by med jeres homoflag. Det synes de fleste nok er noget mærkeligt noget at gøre på andres jord, og det håber jeg også de horsensianere, som så jeres krognæsede, grimme kurderfjæs og ækle flag også tænkte i dag i Horsens midtby.

Rotteparade i Horsens midtby.

TAK, kurdere, fordi i efterfølgende med store højttalere i en forsamling på torvet foran VORES SMUKKE KIRKE begyndte at skråle på jeres ækle ugga-bugga-sprog, så det kunne høres langt, langt væk. De fleste var nok klar over at kurdere, verdensmestre i æresdrab, og regionale mestre i kommunistisk terror, er nogle klamme væsener og en plage som skal fjernes helt og aldeles fra europæisk jord (inshallah, hele Jorden?), MEN dette vanvittige arrangement fik hadet til at gløde, adrenalinet til at pumpe og kamplysten til at syde, forhåbentlig ikke kun hos mig, men sikkert hos mange af horsensianerne som lægger hus til denne trejdeverdensplage. Så TAK fordi I vækkede endnu flere. TAK for jeres råben og skrigen og vrælen og brægen (tak til mig selv for at kalde dem noget grimt i afmagt). TAK for at højttaleranlægget var skruet op på 14, så man ikke kunne sidde indenfor og hygge sig med familien. Ellers havde mange nok ikke noteret sig denne timelange provokation. Igen: TAK for jeres totalt vamle opførsel. Flere hader perkere som jer i dag end de gjorde i går. Det er en godt ting. Må bomberne fra jeres tyrkiske butt-buddies regne ned over jer længe endnu. Det er en velfortjent røvfuld.

I, usle kurdere, verdens bærme, bør komme ind under en særlig repatrieringslovgivning. Ikke blot først i køen til udsmidning, men I skal betale reparationer til os danskere for hver en ugerning i har begået, og til denne liste tilføjer vi nu også støjforurening. Men hold ENDELIG ikke jeres perkerkæft nu eller i fremtiden, for det had I vækker er mere værd end 100 artikler om hvor vederstyggelige kurdere er. Så fortsæt med jeres lorteopførsel i vores gader. Hver aktion er et skridt mod jeres egen udsmidning. Vi kan kun sige TAK!

P.S. Denne takkeskrivelse er ikke kun tilegnet grimme, larmende, ildelugtende kurdere. Vi takker også tyrkere når de chimper ud, shia-gedekneppere når de har Shura-optog, kinesere hvis de laver kineserting i vores gader, jøder der kvetcher om alt mellem himmel og jord eller hvilke som helst andre ikke-europæiske grupperinger, der ikke holder lav profil som (uvelkomne) gæster i Danmark. I får alle TAK og, om gud vil, et spark i røven. 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Fuck de der kurdere, de brokker sig kun over Assad, selvom Erdogan er langt mere hård mod dem! De står også og tuder foran Christiansborg ugentligt.

trackback

[…] Boatsinker opfordrer til at man læser hans artikel fra febuar 2018 “Takkebrev til gyslige kurdere” […]