Hjem / Samfund / Tilbageblik: Åbengrænse-ungdomspoltiker fra Sverige halshugget i Congo.

Tilbageblik: Åbengrænse-ungdomspoltiker fra Sverige halshugget i Congo.

Kvinden Zaida Catalán, der fik tildelt svensk-pas fordi hendes mor blev bollet tyk af en Chileaner, stillede op som politiker i Sverige for “De Grønne” og var leder af deres ungdomsparti i 2001-2005. De går meget op bla. ligestilling og anti-diskrimination, og derfor er åbne grænser blevet en stor del af deres politik. Således er De Grønne det mest indvandrervenlige parti i Sverige, med en politik på området der ville give alle asylansøgere de-facto opholdstilladelse, familiesammenføring og statsborgerskab. Lige så snart de har fået hjælp og fået ført hånden af godtroende svenskere bag datamaterne på asylkontorerne, til at hjælpe dem med ansøgning om asyl.

Som en del af godhedsindustrien, var det selvfølgelig naturligt at Zaida tog på en FN-mission i Afrika for at fremme den føromtalte politiske diskurs, så verden kan blive et “bedre” sted. Med sin amerikanske ven Michael Sharp i hånden, troede hun at det var fryd og gammen i det uroplagede land, fyldt af Negroide kanaljer som dog også hurtigt fik gjort en ende på deres liv, efter en kortvarig kidnapning som startede den 12 marts.

Den 27 marts 2017 gik jubelidiotien ikke længere, og man efterlod begge stærk maltrakteret i en grøft i udkanten af landsbyen Ngombe. Den makabre hændelse blev foreviget og man kan konstatere at henrettelsesmetoden, som forventeligt er særdeles uciviliseret.

Redaktionen: Vi kan i skrivende stund ikke indlejre videoen i artiklen, men man kan se den på liveleak og der advares om dårlig videokvalitet… Og makabre billeder, men det er vel en smagssag.
www.liveleak.com/view?i=190_1493329068

Deres død er dog ikke forgæves, de har begge udsigt til at blive nomineret til Darwin-prisen for deres spektakulære exit fra genpølen.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars AgerbækClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Nogen mennesker er uden for pædagogisk rækkevidde, og i dette tilfælde er det vist tydeligt at intet af værdi gik tabt.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Afrikansk kultur, Afrikansk video kvalitet. Var der iøvrigt ikke tale om en halshugning? eller det er måske en anden video?