Hjem / Verden / Skånsk holdningspoliti går AMOK i 1984-MASSAKRE på jobsøgende

Skånsk holdningspoliti går AMOK i 1984-MASSAKRE på jobsøgende

I Klippans kommune, øst for Helsingborg i Skåne, har de nu sat nye standarder for tankekontrol, snageri og udefrysning af forkert tænkende. Det gøres åbent og det synes at være en enorm skandale, der burde rydde alle forsider. Men det interesserer ikke medierne at rapportere om det, da de promoverer samme politisk korrekte dagsorden som kommunen.

Det er afsløret, ifølge Nya Tider, at Klippans kommune holdningsregistrerer jobansøgere, og det er ikke blot ledende spørgsmål der stilles, men i stedet en decideret kattedameinkvisition. Efter dokumentet, som vi omtaler i detaljer nedenfor, blev afsløret, er dets eksistens og implementering ikke dementeret af kommunen.

Blandt de spørgsmål Klippans kommune stiller er blandt andet:

“Er du religiøst aktiv?”

Vel nok fordi man ikke vil have bedende muggier i sine rækker, tænker man naivt. Nej. Nej, nej, nej… det er ikke der de vil hen, som efterfølgende spørgsmål bekræfter.

“Er du politisk aktiv?”

Allerede der overtræder kommunen det der officielt er svensk lov, men i den gode sags tjeneste er den slags åbenbart gået igennem. Vi må og skal vide om du er en god sosse, eller en næhjsi fra Sverigedemokraterne. Denne info er dog ikke tilstrækkelig. Ikke tilnærmelsesvis på nogen måde nok. Luk op for posen, Göran!

“Har nogen i din familie kontakt med højreekstremistiske grupper?”

Det er nu man håber kalenderen viser 1. april, men nej, det skal afkræftes på tilfredsstillende vis, hvis du vil være en del af Team Klippan. Hvor langt stikker dette? En oldefar som kæmpede mod bolsjevikker? En fætter som læser Dagens Blæser? En onkel som uddeler flyveblade for NMR? Det er klovneri af en anden verden. Og deres dagsorden er udpenslet så man ikke er i tvivl om hvad heksejagtens formål er.

“Beskriv dit syn på folk med indvandrerbaggrund.”

Skal man skære alle over en kam og for nemheds skyld (eller grundet pladsmangel da der kun er to linjer at udfylde på) sige hadfyldt? Eller konstatere at ædruelige finner er ok, men somaliere er ret forfærdelige stor set uden undtagelse? Hvad er det gyldne svar for at få godhedsstemplet af Klippans kommune? Spørgsmålet er absurd. Det forekommer tydeligt, at du ikke kommer langt med at begrunde eventuel antipati med en opsummering eller bevisførelse for de fremmedes forbrydelser og generelle negative effekter på alle samfundsområder. Måske skal man sige “vi er alle indvandrere!”?

“Beskriv dit syn på folk med anden seksuel orientering.”

Selvfølgelig skal LGBTQPBBG AIDS-kulten også repræsenteres, så man kan notere bekræftende at man er helt pjattet med mentalt syge individer og perverterede subkulturer, samt at man aldeles ikke har et normalt syn på traditionelle kønsidentiter eller anerkender at der er noget som i det hele taget kan sige at være normalt. Du elsker glidebanen eller du ønsker ikke at arbejde ved kommunen.

De kunne have samlet det hele i spørgsmål “er du politisk korrekt”, men de går ikke alene i detaljer med dit sindelag. De vil have information om din familie. Og er du lalleglad multikulturalist, men din faster stod for catering til Sverigedemokraternes regionsmøde i Borås i 2007, blive du så diskvalificeret? Det er en syg kurs Klippans kommune stikker ud her, men det er blevet meget moderne med et såkaldt værdigrundlag og vi har kun set begyndelsen. Vores samfund, det være sig det svenske såvel som det danske, styres mod afgrunden, og dokumenter som dette er kun små symptomer på råddenskaben. Det er tilladt at grine af situationen, for der er jo ikke meget at tage seriøst her. Vi lever i en enestående tid og er vidner til noget man ikke kunne forestille sig for blot et par generationer siden. Båt. Båt.

Lol.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenLars AgerbækClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

På Københavnske jobcentre er man gået i modsatte retning og skriver ikke længere folks politiske orientering ned, nu skal det bare hedde man et interesseret i politik.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

det har jeg godt nok aldrig oplevet

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Arbejder du der selv? Tror ikke det noget de fortæller til brugere af job-centeret.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

nej men jeg kommer der tit

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det kan også være en fejl, men blev forklaret det var hvad der blev sagt på det møde for få dage siden!

Altså “at nu skulle man ikke gøre dette mere”.