Hjem / Danmark / Regeringen til fremmede: “I kan gifte jer i en stor ovn!”

Regeringen til fremmede: “I kan gifte jer i en stor ovn!”

Mja. Tja. Overskriften er måske en gendigtning af en kaloriefattig nyhed, men fremmedlobbyens kvetchen gør, at vi selvfølgelig skal rapportere om det på Dagens Blæser, Danmarks førende kontrapædagogiske medieplatform.

Den nuværende regering er en mærkelig størrelse. Den ved at den stort set ville kunne afvikle multikulturen fuldstændigt, og have en begejstret, fremmedtræt befolknings generelle støtte. I stedet, af årsager der er vidtforgrenede, laver de en mærkelig symbolpolitik på en række områder, som mere eller mindre blot prikker til de fremmede horder med en pind, putter marmelade i deres sko og kartofler i deres udstødningsrør. Det rører i ganske begrænset grad ved befolkningsudskiftningens hastighed og undlader komplet at mindske antallet eller overhovedet antyde at det kunne være ønskeligt. Nej, man dikterer at de fremmede ikke må have dette tøj på, bygge denne bygning her eller der og således nu også importforbud af ægtefælle med mindre den giftelystne brunling flytter fra et bestemt område.

Dette sidste punkt er en del af ghettobekæmpelsen, som bekendt skulle løses ved at sprede fremmedplagen til alle områder af Danmark, så livet bliver mere surt over et bredt område i stedet for at have koncentrationer af primitive kriminalitetsmaskiner. Denne Vantrivsel For Alle er et vanvittigt alternativ til den åbenlyst logiske løsning med repatriering (og en undskyldning på grædende knæ for at undgå rebet?).

Men at begrænse import af Fatima og Abdullah udløser salte tårer:

Kras kritik af nye udlændinge-stramninger: “Dæmonisering” og “brændemærkning”

I kommunen blev Byparken/Skovparken nemlig taget af den seneste ghettoliste. Men ifølge regeringen er området stadig så belastet, at beboerne ikke skal have tilladelse til at få en ægtefælle til Danmark.

Og det ærgrer borgmester Bo Hansen (S).

– Man laver en form for brændemærkning, hvor man på den ene side beslutter, at nu er den ikke længere en del af ghettolisten, og så har det alligevel betydning, at man bor i området. Jeg synes, at det er en dæmonisering, siger han.

Han fortæller, at det har har krævet et benhårdt arbejde med de mennesker, som bor i området. Og det var det arbejde, som førte til en positiv udvikling i området, der betød, at Svendborgs eneste ghetto var fortid.

Græd mere, Bo Hansen. Hvorfor ikke bede om at de områder af Svendborg som er besatte af fremmede som blandt andet Venstre og hans eget parti Socialdemokraterne har skaffet svendborgenserne på halsen, bliver udrenset og leveret tilbage til danskerne? Danskerne i disse områder har nok gået en del igennem, og vi kan kun gisne om hvilket “benhårdt arbejde” der har skullet til for at dæmpe blodlysten hos “de mennesker som bor i området”. Vi ved hvordan perkere opfører sig, og det gør Bo Hansen såmænd også. Alligevel skønmaler disse ghettoborgmestre deres muggicentraler, i stedet for at bede om hjælp til at få bugt med muhamedanere og andet skidtfolk. Sørgeligt!

I artiklen på dr.dk, der selvfølgelig er endnu et eksempel på løgnepressens ensidige propaganda (vi kan heldigvis pudse objektivitetens glorie på Dagens Blæser *gnide gnide*), kan man desuden se en liste over områderne som er omfattet af ægtefællerestriktionerne.

Lad mig komme med en personlig anekdote: et af disse områder er Finlandsparken i Vejle, og der har jeg haft min daglige gang i erhvervsmæssig sammenhæng i årevis. Det er opgang på opgang af muhamedanerklaner. Der var en ond stemning og masser af graffiti med “Fuck danskersvin” og “perker4life” at se overalt. De fleste døre havde korancitater på dørene og mange, mange navne og dobbelt så mange sko udenfor. Det føltes ikke bare som et fjendtligt område, men som at være i et arabisk helvede. Det er sådan befolkningsudskiftningen foregår. Dette var engang et moderne, lækkert boligområde med skole, grønne områder, indkøbscenter og offentlig transport. Nu er det brune horder, bedelokaler og ja, flere brune horder. Blot ved at udskifte beboerne skiftede hele bydelen karakter, og bør nu bare tæppebombes eller alternativt rømmes med militær assistance. Område for område fyldes vores land med fremmede. Vores land. Vi kræver det tilbage. Lad mig gengive de simple punkter der skal til. Læs venligst med, Venstre & co.

  • internering: fremmede der kommer hertil uanmeldt interneres, f.eks. migranter, sigøjnere og andre indtrængere.
  • deportation: umiddelbar tilbagesending af ovenstående, samt af folk der har begået kriminalitet, er ankommet som falske flygtninge (samtlige), får socialhjælp eller på anden måde lægger os til last.
  • repatriering: en langsigtet udsmidning af alle fremmede som har fået dansk pas og efterkommere af disse; folk som ikke har begået kriminalitet eller er afhængige af social bistand. Det vil alt i alt sige omtrent 99% af de ikke-europæiske fremmede som er kommet hertil siden 1964, samt masserne fra Balkan og Tyrkiet.

Dette kan gennemføres øjeblikkeligt og sideløbende erstattes af Mette “dump de brune i ørkenen og tæsk dem med jernstænger” Frederiksens forslag, naturligvis minus importen af kvoteflygtninge (hvorfor, Mette?!?).

Men nu skal fremmedlobbyen have lov at græde snot et par uger over denne seneste symbolske indskrænkning af fremmedimporten. Al den stund at fødegangene på de danske sygehuse til stadighed vil være fyldt af muggikvinder der maskingeværsspytter brune børn ud. Ikke godt nok, Venstre!!

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om