Hjem / Samfund / Musikanmelder i frikadelle-SHITSTORM

Musikanmelder i frikadelle-SHITSTORM

Fanden er løs i Krystalgade, hjemsted for Dagens Blæsers redaktionskontor. Danmarks mest populære musikanmelder og folkeforfører, Eric Kreutzmann, tog for nyligt en pause fra sin anmelderserie af remasterede Wagner-operaer for at uddele fredsvindmøller til Tom Angelos Dansk Patriot. Anmeldelsen startede med 2018’s – og måske en generations – vigtigste spørgsmål: kan vi vække den ariske krigersjæl med borgernationalistisk tankstationsmusik?

En lang, sober udredning gav ikke endegyldige konklusioner, men vi fik en akademisk vinkel på en udgivelse der ellers ville være gået vore korte, nordiske næser forbi. Det var så det, skulle man tro. Men NEJ! Kreutzmanns anmeldelse var ikke en decideret klunkeventilation, det vil sige ubetinget positiv, så hans satiriske hudfletning af det kulturnationalistiske materiale har nu affødt skarpe reaktioner. Reaktioner der ærlig talt er så boomermættede, at man har svært ved at tro på deres oprigtighed. Men vi lader tvivlen komme faceberg-soldaterne til gode.

Musikanten Tom Angelo, stjernen i centrum, linker til Kreutzmanns journalistiske perle med denne luns boomerkød.

Jeg medgiver at tyk sarkasme kan gå nogen over hovedet, men lad os for god ordens skyld fastslå at anmeldelsen ikke kalder Tom Angelo noget som helst. “Rivravruskende rabiat kulturnazist” nævnes i tekstanalysen, men det er med al tydelighed en storhjernet kommentar som svært kan misfortolkes i god tro.

Men vi undervurderer nok den danske boomer. Det beklager vi og tager til efterretning.

Tom Angelo kan åbenbart beskylde musikanmeldere for de værste ting, uden konsekvens….!!1! Eric Kreutzmann svines vist kraftigt til…… VI SYNES DET ER TARVELIGT!!!?11?”!

Bizart bliver det dog først for alvor da frikadelleskjaldens betaomsværmere kommer til hans forsvar med boomerpostning som sjældent set før. Man tænker at Anders så Angelos opslag og sagde “hold min øl”. Respekt.

Den indeholder alle elementer som kunne ophøje det til en forsideplads på Uriasblæseren, hvad angår dette segments fantasiløse, men stærkt underholdende og fascinerende mudderkastningsteknik. Bravo! At proppe stråmand på stråmand og bizarre bussemandsbeskyldninger i så få, kludrede sætninger er en kunstform, og jeg er ret imponeret.

Denne efterfølges af endnu et bidrag, men her kører den kreative motor vist kun på dampe. Dog et fint bidrag som i dets argumentfattigdom holder stilen fra ovenstående med bravour.

Kun Kreutzmann selv kan tappe denne gyldne kilde, og han viser sig som den pragmatiske brobygger over generationer og ideologier, med denne perfekte, udstrakte boomerhånd:

Næste kapitel, tak.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Johannes V. JensenIngolf GaboldsenLarsLarsenTom VensterAltmark Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Fedt ser frem til århundredes retssag!

Lord of the Frogs
Administrator

Hej Boatsinker, du overså truslerne om retssag for injurier på selv artiklen😂🤣

Tom Venster
Gæst

Hahaha! Den evige boomer slår til igjen! Virkelig imponerende hvordan den drøyeste parodi ikke er en overdrivelse av det den typiske boomer kan finne på å skrive. Gud frelse oss fra disse “patrioter” og kosher-nasjonalister.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Næsten for godt til at være sandt…

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ser forresten frem til anmeldelse af den nye “We Waz Kangz” film.

View post on imgur.com

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

Hvad biler det næste? At Morten Uhrskov for indstillet sit syn på #blæserismen!