Hjem / Akbaring / Uledsagede araberskøger invaderer Folketinget

Uledsagede araberskøger invaderer Folketinget

Vi har gang i et miserabelt lille spil som fra start har haft liden underholdningsværdi: Venstre-regeringen fører håbløs og hovedløs symbolpolitik og den danskfjendtlige presse agerer mikrofonholder for hylende fremmede, der generes af nævnte symbolpolitik. Vi ser det med den ene ligegyldige ting efter den anden. Den store taber er det danske folk der holdes for nar som naivt stemmekvæg, mens befolkningsudskiftningen foregår med ufattelig hast og Løkkes passive samtykke.

Fra løgnepressens statslige hoforgan:

I mere end en uge har to unge kvinder forsøgt at få folketingspolitikerne i tale om et kommende forbud mod at bære burka og niqab – det såkaldte tildækningsforbud.

Meryem og Sarah, der begge er HF-studerende, har kontaktet medlemmerne af Folketingets udlændinge- og integrationsudvalg, ligesom de har ringet og skrevet til politikere fra Liberal Alliance og Socialdemokratiet.

Men kun fire politikere vil mødes med de to kvinder, fordi de begge bærer niqab, fortæller de.

– Vi har lavet kampagnen ”kvinder i dialog”. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil vise vores utilfredshed med den her lov, fortæller Meryem, der er 20 år gammel. Politikere vil ikke tale med kvinderne

Loven hun omtaler er det udkast, som justitsminister Søren Pape Poulsen (K) præsenterede i denne uge, og som Dansk Folkeparti, Venstre og ministre fra Liberal Alliance støtter op om. Det vil forbyde tildækning af ansigtet med blandt andet burka og niqab i det offentlige rum, og straffe det med en bøde på mindst 1.000 kroner og op til 10.000 kroner ved gentagne overtrædelser.

Søren Pape Poulsen ville ligeledes forbyde bukser for drenge og mænd som ikke havde en stor, nem-at-åbne bagklap isyet, men fik ikke forslaget igennem. “Det er en enormt ærgelig situation”, udtaler Poulsen til Dagens Blæser.

Meryem har båret niqab i tre år, fortæller hun i radiomikrofonen i P1’s ugentlige politiske magasin Slotholmen. Hendes øjne afslører, at hun taler, men munden kan man ikke ses gennem stoffet, der dækker den resterende del af ansigtet.

– Når vi tager initiativ til at tale med politikere, så gider de ikke tale med os.

– Vi prøver jo at komme i kontakt med dem oppe på borgen, men vi har bare indset, at mange af dem gerne vil snakke om os men ikke med os, siger hun.

De to kvinder har begge tilvalgt det at bære niqab senere i livet. Sarah gjorde det efter at have tænkt over sit liv.

– Jeg begyndte at tænke over: Jeg har mad på bordet og tag over hovedet, men følte inderst inde, der manglede noget. (hjemlandets sprog, skikke, kultur og religion????? Pis dog af. – red.)

Derfor begyndte hun at søge islam mere og mere.

– Jeg begyndte at gå med det, fordi vi ser tildækning som noget positivt. Jeg ved godt, at man i kvindekampen i Danmark ser nøgenhed og at tage tøjet af som noget positivt, men vi ser jo det omvendte. Lad være med at være så etnocentrisk. Der er andre mennesker, der ser anderledes på verden, lyder det.

Til muggiens slutkommentar kan vi sige, at (((feminismens))) indtog har bildt den moderne kvinde ind at frie rammer til at træffe dårlige beslutninger er det ultimative drømmeliv samt at nationalister skam ser ilde på den slags opførsel og egoistiske tilsidesættelse af traditionelle roller og pligter. Ligeledes støtter vi muggiers frie ret til at bære hvilket telt eller klud de ønsker, så de i henhold til koranen kan undgå voldtægt eller hvad end der driver deres valg. Vi holder bare kategorisk fast på at Danmark tilhører danskerne og alle disse fremmede med alle deres fremmede ønsker om dette og hint i forhold til hvordan de indretter deres liv, skal realisere disse i deres egen kulturkreds. Eller på Månen, hvis de ønsker. I Danmark hører de ikke til. Der har de ikke hjemme. Men for at få dem til at føle sig på hjemmebane burde folketingsbetjenten i det mindste have tævet dem med stokkeslag, indtil en mandlig ledsager havde taget sig af disse forvildede ørkenfanatikere.

CUCK!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om