Hjem / Danmark / Asylspørgsmålet og dets endelige løsning

Asylspørgsmålet og dets endelige løsning

Asylpolitikken er igen blevet relevant med Mette ‘parasiteliminator’ Frederiksens lejrforslag. Jeg vil se på tre forskellige muligheder samt de praktiske realiteter, som danskerne bildes ind er helt umulige.

Den ideelle politik: Danmark tager ikke imod folk fra andre kontinenter eller gennemrejsende folk. Vi behandler ikke asylsager, og overlader folk uden indrejsetilladelse til politiet, som ekspederer dem ud af landet. Det vil betyde at ingen dukker op. Muggifjæs fra Mogadishu kommer i dag ikke af uvidenhed og nød, men fordi Folketinget uddeler alskens goder. Skulle der opstå konflikt eller krig i et eller flere nabolande vil beredskab og nødhjælp blive organiseret når det konkrete behov præsenterer sig. En fornuftspolitik som tidligere var dansk standard og dette er hvad man bør stræbe efter. Konventioner, flygtningeretskrav og øvrige knive i Moder Danmarks ryg framelder vi os. Antal fremmede snyltere per år: 0.

Den forbedrede politik: Mettes lejrpolitik. Skulle de iPhone-bærende, velinformerede nassehorder forvilde sig til Danmark trods dette, sendes de til en danskstyret lejr i Afrika. Når deres sag er behandlet, hvis den godkendes, formidles de videre til en FN-lejr. Antal fremmede snyltere per år: 0.

Den ret så ringe politik: Mettes samlede forslag. Det er lejrpolitikken, men overskygget af det vanvittige forslag om at importere kvoteflygtninge. Så tager Dansk Flygtningehjælp og/eller Røde Kors ned og importerer klienter til deres indkvarterings- og integreringsindustri, og danskerne bliver fattigere, og skal døje med den medfølgende utryghed, fremmedfyldte skoler, vold og kriminalitet. Det er vel at mærke oveni det helvede som resultaterne af den slags affaldsimport allerede har skabt i Danmark gennem årtier. Forslaget skærper også sprogkrav og andet, hvilket vil sige at man fortsætter kursen med at sætte diverse krav for ulandsmenneskers færdigheder og pligter, og så vil de have mulighed for at have deres klan i Danmark. Antal fremmede snyltere per år: sandsynligvis tusindvis.

Angående det urealistiske i at kunne etablere en lejr, da pressen har indhentet udtalelser fra håndplukkede arabere om, at de ikke ønsker en dansk muggilejr, så kan det affærdiges som det rene sludder.

For det første vil vi, hvis vi vifter en pose penge rundt omkring i Afrika, sagtens kunne få et lille område til at internere Abdullah og Mkwa’gbooga. Israel har netop gjort dette. De har lavet en aftale med et afrikansk land om at kunne sende deres uønskede afrikanere sydpå, og der skulle ikke mange shekels til. Disse afrikanere tager så efterfølgende til Libyen og videre til Europa, men det er ikke længere Israels bekymring. Faktum er, at vi godt kan lave en aftale om at interere hvad vi vil.

For det andet vil lejren være rent symbolsk. Når Mehmet hører at man ikke kan søge asyl i Danmark, men bliver sendt til Afrika, så kommer Mehmet ikke. Færdig, slut. Australien lukkede for modtagelse af bådflygtninge, og informerede snyltersværmen om, at alle ville få deres sag behandlet på en ubehagelig ø. Dette bragte antallet af bådsnyltere ned til 0 (NUL). Det samme kunne EU jo gøre fra den ene dag til den anden i Middelhavet. Antal både derefter ville være nul. Vi behøver ikke engang sænke afrikanerfærgerne, om end det ville være tilfredsstillende. EU er gift for europæerne og det mest groteske er at Frontex, som skulle beskytte de ydre grænser for unionen, er blevet det praktiske værktøj til masseimport af afrikanere.

Al politik på dette område kan gennemføres, hvis bare viljen er der. Desværre har vi et handlingslammet demokrati og en danskfjendtlig dagsorden hos de fleste politikere samt den presse som dirigerer den offentlige opinion, så det sande problem, hjemsendelsen af den allerede ankomne og til dels tilfødte million, skubbes ud i katastrofehorisonten. Til løsningen af dette problem findes kun nationalismen. Eller Mette Frederiksen. Jeg tvivler lidt på det sidste og gætter på at man gerne vil have fingre i de stemmeprocenter som i årenes løb er tilfaldet det tandløse Dansk Folkeparti, og lidt som deres “12 minutter” politik med SF vil den praktiske udførelse være ikke-eksisterende. Det vil tiden vise.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerDanielLars AgerbækClausIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

alt-right-news.blogspot.com/2018/02/danish-left-adopt-alt-right-migration.html

Tesfaye er åbenbart true “alt-righter”, så han er vel den danske Stephen Miller!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Mit største problem med Mette Frederiksen er de nu vil tvinge muggierne til integration. Lige pt er mange af dem “interneret” i ghettoer, som S desværre vil opløse, så de kan spredes ud blandt etniske danskere.

Også der FNs kvotesystem for flygtninge, som de åbenbart syntes er noget der skal bevares.

Claus
Gæst
Claus

Ja. Kvotesystemet underminerer systemet med behandlingsprocessen i Afrika. Og hele integrationsmøllen bliver ikke nedlagt.

Lars Agerbæk
Gæst
Lars Agerbæk

Danmarks førende Mette Frederiksen fanside?

Daniel
Gæst
Daniel

Ser ud til at Japan er mere rødpillet end jeg troede. Her er en japaner som har været instruktør for flere japanske animes (som er pænt kendte) og som har skrevet og retweetet pro Hitler, contrasemitisme og ”holocaust”revisionisme på Twitter i over 5 år

8ch.net/pol/res/11227610
Hans Twitter kan findes her twitter.com/yaginuma_san

Fra (((løgnepressen))) www.animenewsnetwork.com/interest/2018-02-11/crunchyroll-parent-ellation-posts-statement-about-recovery-of-an-mmo-junkie-director-kazuyoshi-yaginuma/.127650

Ved ikke om det er et indlæg der hører til her. Men syntes i skulle se det og jeg tvivler på at der er ret mange danskere der ved det.