Hjem / Verden / Ørebros store indvandrersucces!

Ørebros store indvandrersucces!

Nu skal Dagens Blæser ikke fyldes med historier fra Klovnzillasverige, men når man hører om den politisk korrekte offentligheds ageren, som udstiller deres desperation, så er det værd at rapportere om. Ikke blot fordi det absurde også i sig selv ofte er morsomt, men også fordi det viser at vi har vind i sejlene. Multikulturen vil æde alt op, og at forsvare den i 2018 er tåbens post.

Ørebro kommune i Sverige er proppet med ‘blatter’ og ‘svartskaller’, altså folk af tvivlsom ulandsherkomst, og hvad gør man når de ødelægger alting men alligevel gerne vil præsentere en solstrålehistorie? Man skriver følgende på Ørebro kommunes hjemmeside:

“Succes for det nye socialkontor i Vivalla: flere og flere søger hjælp!”

Vi kan således med den logiske tråd supplere: “succes for cancerafdelingen: flere og flere behandles for kræft” eller “succes for politistationen: flere og flere anmelder grove voldshandlinger”.

Udsnit af jubelartiklen.

Det man har gjort i det indvandrerbesatte Vivalla i kommunen er at åbne et nyt socialkontor og der har man altså haft held til at øge klientantallet med 20%!! Og det er på blot 10 måneder…

Det er altså i sig selv en succes at komme i dialog med besætterne og få lov til at give dem skattebetalte ydelser. Mange af de fremmede ulandsskabninger er skeptiske overfor myndighederne og kan svært tro at den svenske, selvskadende, naive opførsel er oprigtig og ikke en fælde. Men når de ser en pose SEK på kontoen og hører fra andre sortskaller at “jo, den er sgu god nok”, så malker de nok gladeligt løs. Måske en systematisk række opkald til alle ghettoklanerne med lovning om flere penge direkte på kontoen kan give endnu flere kunder i butikken? “Vores succes med Vivalla er enorm! Vi har måttet hæve kommuneskatten med 7% for at følge med! Hurra hurra hurra!!!”. Åh, Sverige.

Hør Dan Eriksson omtale sagen med et smil i Den här Dan, et dagligt nyhedsprogram der kan ses på YouTube og motgift.nu hver dag klokken 12.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Eric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Muligvis den mest innovative svenske idé siden Ikea.